TV: Efterskolen kæmpede bravt

Svær opgave: Rågelund-drengene måtte se sig slået med 6-0

Sct Hans skoles Simon Mogenstrup, der scorede 2 mål og fik fidusbamsen. (Foto: Preben Nielsen)
Sct Hans skoles Simon Mogenstrup, der scorede 2 mål og fik fidusbamsen. (Foto: Preben Nielsen)

Cifrene 6-0 til Sct. Hans skole vidner om en overbevisende sejr. Trods cifrene var der dog ikke tale om at drengene fra Rågelund efterskole blev ned- eller udspillet.

Se kampfakta

Uheldige
De var - især deres målmand - ret uheldige i mange afgørende situationer, når så samtidigt angriberne ikke formåede at omsætte de chancer de skabte til mål, så går det altså sådan som det gik for Rågelund drengene i dag.

Deres holdleder Julie Strøm sagde da også, som kommentar til kampen:

- Det er en efterskoles lod, vi har kun ca. 60 elever at vælge imellem og vi er lige startet med et nyt hold, ingen kender hinanden og skolen ved først  efter tilmeldingsfristen til skoleturneringen om der overhovedet er nogen der spiller fodbold på det kommende hold af elever, og slet ikke på på hvilket niveau de eventuelt spiller, sagde hun.

Se også: Ikke klar fra start

Dertil kommer så også, at der heller ikke er tid til at samle holdet før den første kamp, idet hele sidste uge var gået med lejrtur.

Se hjørnespark:

I dag far faktisk første gang, at holdet var samlet. Alt dette taget i betragtning var Rågelund holdet godt tilfreds med resultatet.

Har værret værre
Det er flere gange i årenes løb gået langt værre end i dag, så stor optimisme hos taberne, trods det klare nederlag.

Se også: Der er knaster i kornmarken

Sct Hans skolens hold består udelukkende af spillere, der spiller fodbold til dagligt, en del i den lokale Marienlyst, på hvis spritnye kunststofbane dagens kamp blev afviklet, nogle andre spiller i Svendborg, blandt andet den dobbelte målscorer  Oliver Danielsen og hans tvillingebror Mathias.

Se pausesnak:

Oliver blev efter at havde scoret sit andet mål spurgt, om det var en nemmere kamp end han havde regnet med:

- Ja, det blev meget lettere, da vi først kom foran og nu med det tredje mål forventer jeg at kampen er afgjort, sagde han.

Se også: Vil nå langt i år

Det fik han ganske ret i, også selv om kampens bedste spiller, Rågelunds Emil Holmboe ihærdigt forsøgte sig, både med at spille medspillerne i en god position eller forsøge sig fra distancen, dog helt uden held.

Fik mål annulleret
Det lykkedes dog en enkelt gang for Rågelund, at få bolden i mål, men målet blev annuleret, da den forinden  scoringen havde været ude over baglinien.

Se også: Pres fra første sekund

Emil Holmboe, der efter kampen fik fidusbamsen for en helt igennem super præstation, blev spurgt, hvor han spiller fodbold til daglig.

Han fortalte, at han trods sin unge alder allerede spiller senior fodbold på Rishøjs hold i den sjællandske serie 2. Det var altså forklaringen på den gode fysik, som han i dagens kamp beviste at være i besiddelse af.

Se også: TV: Friske Freja fyrer den af

Der blev uddelt fairplay-håndklæde til Rågelund efterskoles Simon Eriksen og fidusbhamsen til hjemmeholdet gik til Simon Mogenstrup.

1 af 3 Oliver Danielsen, den anden af Sct Hans skoles dobbelte målscorere. (Foto: Preben Nielsen)
2 af 3 Der var adskillige kendelser om omkast i opgøret mellem Sct Hans skole og Rågelund. (Foto: Preben Nielsen)
3 af 3 Sct Hans skoles Simon Mogenstrup, der scorede 2 mål og fik fidusbamsen. (Foto: Preben Nielsen)