TV: Vinding vandt

Klar sejr: Drengene fra Vinding tørrede drengene fra Tørring godt og grundigt

På hjernespark scorer Vinding. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
På hjernespark scorer Vinding. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)

Familien Thycosen bliver ved og ved med at levere spillere til dansk fodbold, idet Kasper Døhr Thycosen er godt på vej til at følge fætter Oliver i FC Nordsjælland og storebror Mads i FC Midtjylland.

Se kampfakta

Selvtilliden på plads
Kasper er med på Vinding Skoles hold og er søn af Lars Døhr og Annette Thycosen.

Vinding Skole har stolte traditioner med skolefodbold, og inden kampen blev holdets anfører – Tobias Utoft - spurgt om dette års hold kan leve op til sidste års hold, der først måtte se sig besejret i kredsfinalen. Tobias svarede meget selvsikkert:

- Sagtens, og vi vinder stensikkert i dag, og vi skal nok nå kredsfinalen.

Se også: Profiler mødtes i målrigt opgør

Stor autoritet
Tobias hører til de mindste på sit hold, men hvad han ikke har i højde og drøjde, har han til gengæld ikke alene i selvsikkerhed, men også i autoritet. Han klarer selv opvarmning af sine medspillere og under kampen dirigerer han flittigt sine medspillere, der viser ham stor respekt.

Selvom vinding Skole vandt med hele 8-1, så var holdet fra Tørring Skole langt fra spillet ned. Tørring-spillerne havde faktisk en masse godt spil midt på banen, men når de kom ned midt på hjemmeholdets banehalvdel, så blev de effektivt stoppet.

Se også: TV: Mikkel bombede

Trøstemål
To gange i kampen lykkedes det dem dog at komme så tæt på hjemmeholdets mål, at de kunne afslutte. Sidst i første halvleg med et skud på stolpen, og i det sidste minut af kampen med et trøstemål, inden Vinding skole sluttede af med endnu et mål.

Allerede efter 45 sekunder kom Vinding foran med 1-0, og tre minutter senere blev det 2-0, og herefter var der aldrig tvivl om kampens udfald. Det blev til yderligere to mål i første halvleg, til pauseresultatet 4-0 til hjemmeholdet fra Vinding.

Kæmpede heroisk
I anden halvleg blev det yderligere fire mål til hjemmeholdet, blandt andet et på straffespark scoret sikkert af Kasper Døhr Thycosen.

Gennem hele kampen kæmpede drengene fra Tørring Skole heroisk, og var det ikke for godt forsvarsspil og mange gode målmandspræstationer, så kunne det havde gået langt værre.

Se også: TV: Lewandovski scorede

Vinding Skole har et godt og homogent hold, og spændende bliver det at følge dem senere i turneringen. Følgende spillere kom på scoringslisten: Tobias Utoft, Fim Rasmussen, Jonas Andersen, Kasper Døhr Thycosen og Bilai El-naji.

Nicolai Larsen fra Tørring Skole og Fim Rasmussen fra Vinding Skole modtog fidusbamse, mens fairplay prisen gik til Lasse Møller Pedersen fra Tørring Skole.

1 af 4 Vinding scorer. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
2 af 4 Kasper Døhr Thycosen dribler til baglinien. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
3 af 4 Tørrings keeper når bolden inden Kasper Døhr Thycosen. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
4 af 4 På hjernespark scorer Vinding. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)