Walk-over for Sct. Hans Skole

Sejer: Se, hvorfor de vandt 15-0

(Foto: Poul Eigil Rasmussen)
(Foto: Poul Eigil Rasmussen)

Sct. Hans Skole, som er lig med en stor del af Marienlysts talentfulde U 14 pigehold, var på en meget overkommelig opgave i deres første optræden i årets skolefodboldturnering mod H.C. Andersen skolenspiger.

Se kampfakta

- Det er kun mig, som spiller i en klub til daglig, udtalte Natasja Plehn Andersen inden kampen, så vi får det vist svært i dag.

Den profeti gik i allerhøjeste grad i opfyldelse, da hendes skole H.C. Andersen skolen tabte 15-0. Som cifrene antyder var det var det spil til et mål, men H.C. Andersen skolen forsvarede sig tappert mod overmagten.

Se også: Karen fra 5. klasse tog sagen i egen hånd

Nåede langt sidste år
Sct. Hans Skole nåede sidste år helt frem til semifinalen på Fyn. Men i år er det et meget ungt hold bestående af otte 7.-klasser, en fra 6. klasse. Ikke mindre end fire af pigerne er inde i bruttotruppen til DBU´s U14 trup, og tre er på vej, så der er masser af talent. Yderligere manglede en af holdets aller stærkeste spillere Katrine Andreassen i dag.  Hvor langt det rækker, når de møder større og fysisk stærkere hold må tiden vise, men den femdobbelte målscorer Sarah Sundahl, var ikke i tvivl, da hun efter kampen uden at blinke proklamerede:

- I år går vi hele vejen.

Se også: TV: Enestående Emilie

Med oprejst pande
H.C. Andersen skolens piger tog nederlaget med oprejst pande. Deres lærer Johnny Kwasniak sagde efter kampen, at han var stolt af pigernes måde at håndtere kampen på.

Det er kun anden gang vi er med i pigeturneringen, men det er vigtigt for pigerne at få en fælles oplevelse, også selvom de taber så stort som de gør i dag. Johnny Kwasniak har selv en flot fodboldkarriere bag sig i blandt andet OB.

Se også: Alletiders Aleksander

1 af 3 (Foto: Poul Eigil Rasmussen)
2 af 3 (Foto: Poul Eigil Rasmussen)
3 af 3 (Foto: Poul Eigil Rasmussen)