TV: Dødbold afgjorde slaget

Gyser: Det var på et hængende hår, Haarby

Vinder af Fairplay håndklædet (Foto: Carsten Lausten)
Vinder af Fairplay håndklædet (Foto: Carsten Lausten)

Haarby Skole satte sig straks fra kampens start på spillet dog uden at skabe de helt åbne chancer. som det ofte er skal der en dødbold til, et frispark blev sendt ind i feltet og nåede en helt udækket Kristoffer ved bagerste stolpe, og så stod der 1-0. Efter det mål kom Strandmølleskolen mere med i kampen, dog uden at det blev til noget, så var Kristoffer farligere, i halvlegens sidste minut. samme model, dødbold sendt ind over, men Strandmølleskolens gode målmand Mikkel reddede flot i 2 omgange.

Se kampfakta

Forvandlet hold
Som det også var tilfældet i pigekampen var det et forvandlet Strandmøllehold, efter pausen. Anført af Carlos fik de glid i spillet og 3 minutter inde i halvlegen blev Carlos spillet fri, hans forsøg blev reddet, men han samlede riposten op og lagde klatten til rette for William midt for mål og så var der udlignet. De næste 10 minutter bølgede spillet frem og tilbage, men så var der det med Haarby og dødbolde. Samme recept som i første halvleg, denne gang var det Alexander der dukkede op foran mål, og så førte Haarby igen.

Se også: Næsby var næsten pressede

Det slog dog ikke Strandmølle drengene ud, minuttet efter fik de frispark uden for feltet, og det bankede Mathias flot i kassen. Presset på Haarby blev større da Alexander der spillede en stor kamp på midtbanen fik gult kort.

Se også: Carolines kamp

Nervøst spil
Nu stod den på meget nervøst spil, men et par minutter før tid fik Haarby frispark på kanten af feltet. Anders lagde den ind foran mål, hvor en Haarby spiller blev væltet, dommeren tøvede ikke straffe! Det omsatte Anders til 3-2, der blev slutresultatet. (jeg har uploadet film der viser frisparket der fører til straffesparket samt straffesparkets udførsel)

Se video med straffespark her:

Der var bamse til Haarbys hårdtarbejdende og hurtige angriber Viktor, han arbejde så hårdt at han måtte bæres fra banen efter kampen (billede) da han led af både trælår og krampe. Hos Strandmølleskolen gik bamsen til Carlos og Mikkel H fra samme skole fik fair play håndklædet.

Se også: Ingen tager Tingøkken

1 af 3 (Foto: Carsten Lausten)
2 af 3 (Foto: Carsten Lausten)
3 af 3 Vinder af Fairplay håndklædet (Foto: Carsten Lausten)