TV: Fremgang trods nederlag

Bank: Marie Jørgensen tabte igen i år, men ikke helt så stort som tidligere

Drengene fra Marie Jørgensens skole havde ikke mistet modet trods det klare nederlag og sagde tak for kampen til hinanden efter slutfløjt. (Foto: Preben Nielsen
Drengene fra Marie Jørgensens skole havde ikke mistet modet trods det klare nederlag og sagde tak for kampen til hinanden efter slutfløjt. (Foto: Preben Nielsen

Marie Jørgensens skole tog imod drengene fra en anden Odenses skole, Munkebjerg. Kampen endte med en klar sejr på 6-1 til drengene fra Munkebjerg skolen.

Se kampfakta

Bange anelser
Drengene fra Marie jørgensen skole var da også forholdsvis godt tilfredse med resultatet, idet de før kampen havde lidt bange anelser over, hvad der ventede dem. Flere af drengene sagde til deres træner:

- Vi er vist groft overmatchede.

Se også: TV: Agnetes opvisning

Se drengene give hånd:

Det var dog ikke tilfældet. I starten af kampen bed drengene fra Marie Jørgensen skole godt fra sig og vi skulle hen over midten af første halvleg før den første scoring faldt, målet sat ind af Munkebjerg skolens meget velspillende Jeppe Algaard, der nåede at score yderligere to gange.

De øvrige mål blev sat ind af Jon Persson med to og det sidste af den senere modtager af fidusbamsen, Malthe Dahlgaard.

Se også: Modstod presset

Bed fra sig
Selvom det var drengene fra Munkebjerg skole, der sad på det meste af spillet og også havde de fleste chancer, så bed drengene fra Marie Jørgensens skole godt fra sig i perioder, anført af de solide forsvarsspillere Rasmus Gram og Mathial Skytte.

Rasmus Gram fik da også æren af at score Marie Jørgensen drengenes trøstmål sat ind direkte på frispark.

Skuddet var placeret nede i det ene målhjørne, selvom et spark oppe under overliggeren ville havde ligget mere naturligt, idet Munkebjergs målvogter er meget lille af statur, men han fik chancen for en redning, men greb den ikke, reducering til 3-1.

Se også: Tæt kamp

Reduceringsmålet fik følgende kommentar fra Marie Jørgensens lille tekniker Mark Torabi:

- Det værste ved den scoring er, at nu skal vi i den  næste lange tid høre på at Rasmus fortæller om, at han scorede.

Forbedring
Selvom det blev det klare nederlag, så er det det bedste resultat, et hold fra Marie Jørgensens skole har leveret i skolefodboldturneringen i nyere tid, det er nogle år siden skolen senest havde et hold med i turneringen, men nu har de fået mod på det igen.

Se også: Blev sønderbanket igen

De seneste resultater, fra de seneste deltagelser,  viste nederlag på 10-0 og 10-1 og efter drengenes egne profetier før kampen så var det alt i alt et hæderligt nederlag.

Se også: Gule kort kostede dyrt

Dommer Preben Grønberg mente at det havde været en nem kamp at fløjte, alle spillede fair.

Fairplay-håndklædet blev uddelt til Marie Jørgensens skoles glimrende forsvarsspiller Mathias Skytte.

1 af 3 Munkebjerg skolens Malthe Dalgaard med fidusbamsen. (Foto: Preben Nielsen)
2 af 3 Mark Torabi fra Marie Jørgensens skole. (Foto: Preben Nielsen)
3 af 3 Drengene fra Marie Jørgensens skole havde ikke mistet modet trods det klare nederlag og sagde tak for kampen til hinanden efter slutfløjt. (Foto: Preben Nielsen