Kraftværket Abdalla gjorde forskellen

Energibombe: Det store talent ejede banen

Abdalla Al-Badri. (Foto: Olav Rabølle Nielsen)
Abdalla Al-Badri. (Foto: Olav Rabølle Nielsen)

Umiddelbart havde Holluf Pile Skole de bedste odds. I de daglige klubturneringer plejer de lige at være en tand bedre end Vollsmosedrengene.

Se kampfakta

Holluf Pile kom da også foran med en scoring efter bare fem minutter, men så tog en vis herre affære! Abdalla Abdulaziz Hussein Al-Badri, som til daglig udvikler sit talent i OB, satte en imponerende energiudladning i gang og skabte balance i regnskabet med udligning midt i 1. halvleg. HCA fik da også en føring ved 2-1, da en af de andre store drenge kunne score, Mohamed Ali.

Se også: TV: Dødbold afgjorde slaget

Masser af regn
2. halvleg foregik det meste af tiden i silende regn og med et veritabelt stormløb på Vollsmose-målet, bolden hoppede og dansede i takt med regndråberne på målmand Mohammed Hachims hvide bagstreg, men ind ville bolden ikke. Og som det ofte går, kan en hurtig kontra den anden vej, og det skete. Kraftværket satte fuld energi på et kontraløb fra egen banehalvdel og så stod der 3-1.

Se også: TV: Fremgang trods nederlag

Det lykkedes Holluf Pile, at tilkæmpe sig et straffespark i de sidste sekunder, men desværre havnede bolden et godt stykke over mål.

Fortjent sejr
Til sidst kunne den kompetente dommer, Mads Jensen, tidligere divisionsspiller i såvel OB som B1909 og Otterup fløjte kampen af. Holluf Pile drengene havde god grund til at være skuffede, HCA-drengene havde god grund til at være glade.

Se også: En dag på kontoret

1 af 4 (Foto: Olav Rabølle Nielsen)
2 af 4 (Foto: Olav Rabølle Nielsen)
3 af 4 (Foto: Olav Rabølle Nielsen)
4 af 4 Abdalla Al-Badri. (Foto: Olav Rabølle Nielsen)