TV: Who is Bendter?

Gult kort: Jonas jubelscene kostede ham ti minutter på sidelinien

Det var vel forud ventet, at det ville blive Hunderupskolen, der ville gå videre fra deres første kamp, som var i anden runde mod de undertippede drenge fra Odense Friskole.

Se kampfakta

Se drengene hilse på hinanden inden kampen

Vaklende forsvar
Fra starten var der da heller intet der tydede på, at Hunderupskolen ville komme i vanskeligheder, de lagde ud som lyn og torden og havde allerede i de første minutter store målchancer mod et i starten lidt vaklende forsvar.

Der gik da heller ikke mere end godt tre minutter, da en af holdets erfarne spillere Gustav Staugaard kunne bringe sit hold foran 1-0 (se jublen her), senere i halvlegen øgede samme spiller til 2-0, det blev både 3-0 og 4-0 inden halvleg, de to sidste mål sat ind af en anden spiller med erfaring fra sidste års skolefodboldturnering, Abdalla Al-Hashimi.

Se Hunderups pausesnak:

I modsætning til den første målscorer Gustav, der sidste år scorede fire mål, så lykkedes det ikke Abdalla at score i sidste års turnering. Det blev der altså rådet bod på i dag.

Reducering
Foran 4-0 var det som om drengene slog op i banen, det skulle dog vise sig at blive farligt mod et godt fightende hold fra Odense Friskole. De havde dog bagud haft et par ret store chancer for reducering.

Første målscorer Maria Madsen fra Sanderumskolen. (Foto: Poul Eigil Rasmussen) Fyn Total forskelligt

Deres træner Michael Hoff havde i pausen sagt til drengene - det kan godt være, at vi ikke kan vinde den her fodboldkamp, men vi kan ihvertfald gå ud og gøre en god indsats - og det var lige, hvad de gjorde.

Med fem minutter tilbage af ordinær spilletid viste måltavlen 4-3 ved mål først af Anders Klynge og så Jonas Ditlev til 4-2.

Han fejrede målscoringen ved at rykke hans spillertrøje op og vise sin undertrøje, hvorpå stod 'Who is Bendter', det blev af kampens dommer takseret til en 10 minutters udvisning.

Trods det lykkedes det Friskolen at reducere yderligere, denne gang ved en af banens absolut bedste spillere Gustav Sterobo.

Nanna Israelsen er høj, slank og myreflittig på banen samtidig med, at hun er lynende hurtog og svær at stoppe, når hun kommer løbende med bolden. Det gav flaske og fidusbamse. (Foto: Niels Rasmussen) Storkøbenhavn Lige ved og næsten for Nanna

Holdt hårdt
Hunderupskolen er som ventet videre i skolefodbold turneringen, men dets holdt hårdt mod de godt fightende drenge fra Friskolen.

Det er da også tydeligt, at Hunderup skolens hold ikke i år har samme styrke som de senere år, hvor det er blevet til både semi - og finalepladser, der er i år ikke spillere med fra øverste hylde.

Og som drengene sagde før kampen:

- I år skal vi gå videre på godt humør og godt kammeratskab.

Prismodtagere. (Foto: Niels Bak Andersen) Jyllandmidt Kattene kæmpede sig til sejr

Lillebror med i år
En anden kendt fodboldfamilie, også i skolefodbold sammenhæng, familien Hemmingsen er i år igen repræsenteret i turneringen.

Oliver, lillebror til Alexander, der var anfører for skoleholdet, da de forrige år var i finalen, spiller på Hunderupskolens hold i år.

Oliver blev inden kampen spurgt, om han mente, at han kunne leve op til storebrors præstationer i skolefodboldturneringen:

- Det håber jeg, at jeg kan, så der kan blive lidt diskussion derhjemme. Oliver spiller til dagligt klubfodbold i Dalum. Han er normalt midtbanespiller, men var til dagens kamp rykket ned for at styrke forsvaret.

Dybbøls Caroline Erics i ét af hendes mange dueller. (Foto: Bjarne Østergaard) Jyllandsyd Flot kamp i flot vejr

Efter kampen var der fidusbamser til Hunderupskolens Kristian Thuesen og Friskolens Gustav Sterobo. Fairplayprisen gik til Friskolens Victor Rasmussen.

Efter kampen henvendte Friskolens træner Michael Hoff sig til dommeren og sagde:

- Jeg har påtalt overfor Jonas (der var blevet udvist, red.), at han har stavet 'Bendtner' forkert.

Jonas egen kommentar til udvisningen:

- Det bliver man end ikke vist ud for i Champions League.

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4