TV: Se sejrsdansen

Sikker sejr: Kystskolens piger blev slået ud af Kroggårdsskolen

Mie Jensen (tv) og Mathilde Møller. (Foto: Carsten Lausten)
Mie Jensen (tv) og Mathilde Møller. (Foto: Carsten Lausten)

Efteråret var kommet til Fyn med en strid blæst, noget der vanskeliggjorde forholdene for pigerne fra Kroggårdsskolen og Kystskolen.

Se kampfakta

Lynstart
Straks fra kampstart satte Kroggårdskolen sig på kampen, og deres utroligt giftige angriber Julie Hansen gjorde det til både 1-0 og 2-0 inden Kystskolen kom ind i kampen.

Claudia Duus, Linnea Andersen, Annna Hansen og Ellen Møldrup. (Foto: Anders V. Larsen) Jyllandsyd Kongerne spillede dem ud af banen

Anført at Sabrina Philip og Sille Jørgensen kom de med i spillet, dog uden at blive rigtigt farlige. Der var mere snert over Kroggårdskolens angreb, og havde det ikke været for Mathilde Møller i Kystskolens mål, kunne det have gået meget værre.

Mathilde stod en god kamp og var god til at holde boldene trods at hun aldrig havde stået på mål før.

Fra venstre: Mads Svit, Muhammed Iraki, Thanh Tan Ngo, Ahmed Mirza. (Foto: Thomas Jensen) Jyllandmidt TV: Fra 0-2 til 5-3 på 30 minutter

En præstation der senere kastede fidusbamsen af sig. Men forhindre Sigrid Eriksen og Julie Hansen i at score yderligere inden pausen kunne hun ikke.

Anden halvleg var en mere lige affære. Det kneb med at få spillet til at hænge sammen i den stærke blæst. Kroggårdskolen rykkede Mie Jensen fra forsvaret op på midtbanen og allerede efter to minutter takkede hun for det ved at gøre det til 5-0, men derefter skulle vi frem til fem minutter før tid, før Julie Hansen med sit fjerde mål lukkede målskoringen.

En virkelig stærk Hornbæk profil - Freja Nielsen fra 6. klasse. (Foto: Jørgen Jakobi) Sjællandnord TV: Dirigenten Dajan

Sejrsdans
Kroggårdskolen kunne derefter fejre sejren med sine fans er et spændende bekendtskab, de har en stærk defensiv med en sikker målmand Louise Jensen, der - som Manuel Neuer gjorde for Tyskland til VM - spiller ekstra sweeper og virker meget sikker i boldomgangen, og man har i Julie Hansen en giftig hurtig angriber, en kombination der ofte rækker langt i pigeturneringen.

Se sejrsdansen:

Kroggårdskolens bamse gik til Mie Jensen, og Fair Play gik til Kystskolens Sabrina Philip.