Annonce:
Annonce:

TV: Stjerne i svøb

Lækkert: Derfor afgjorde han kampen

Pigerne fra Vestre Skole. (Foto: Erling Christensen)
Pigerne fra Vestre Skole. (Foto: Erling Christensen)
Annonce:

På sidelinjen ved det smukke Aarup Stadion stod et bedsteforældrepar.

- Vores barnebarn Mads på Aarupskolens hold har inviteret os til at se kampen mod Vestre Skole i Middelfart, fortalte de glade.

Se kampfakta

- Jeg var lige ved at takke nej, sagde bedstemoderen. Hans hold plejer at tabe, når vi er tilskuer. Men det bliver da spændende.

Det samme sagde de mange piger fra Middelfart, der havde fået plads i bussen til Aarup. De tilføjede så højt grinende:

- Drengene er bare perfekte!

Se pigernes kampråb her

Annonce:

Chancer
Allerede i første minut havde Aarup et skud på overlæggeren. Vestre stod lidt på hælene. De havde dog et hjørnespark, hvor bolden løb langs mållinien og forbi målet. Aarup holdt fast i spillet. Bolden blev fint og tålmodigt fordelt. Vi ventede kun på, at de skulle bringe sig foran. På midtbanen var der kamp om hver bold. Der kom mere agressivitet ind i kampen. Vestre fik den første skadede spiller udskiftet.

Phungerede for Assens

Så pludselig tog banens bedste spiller Dionis 'Joe' Shaia bolden med sig. Driblede ustoppelig gennem Årups forsvar. Flot – flot. 17 minutter var gået. 1-0 til Vestre. Fem minutter efter gjorde Lasse Rasmussen ham kunststykket efter og scorede til 2-0.

Se video med Dionis 'Joe' Shaia her:

Pep-talk
Aarups holdleder Søren gav sine drenge en opsang i pausen:

- I lader to pisseirriterende mål gå ind! Ta’ jer sammen og stå sammen i forsvaret – også selv om det gør ondt!

Drengene tog sig sammen. Pressede Vestre tilbage på banen. Allerede i det fjerde minut af 2. halvleg gav det resultat. Et fint gennemspillet angreb sluttede Oliver Høvring med en flot indersidescoring og reducerede til 1-2. Bedstemoderen smilede på sidelinien!

Tog nederlag med oprejst pande

Annonce:

Ramt af afbud
Som kampen skred frem blev det tydeligt, at Aarupskolen var ramt af fem afbud op til kampen. Trætheden begyndte at vise sig. Regnvejret under kampen gjorde også betingelserne vanskelige for drengene. Blot ti minutter inde i 2. halvleg havde Vestre Skole opbrugt sine tre udskiftningsspillere p.g.a. skader. Dommeren fik også rigeligt at se til. Måtte dømme mange frispark og give gult kort til Vestre Skole.

Da der manglede ti minutter af kampen, overtog Dionis igen dirigentstokken og gjorde det til 3-1. Nu ventede vi blot på dommerens slutfløjt, men et kiks i Vestres forsvar gav en friløber til Aarups Nicolai Lebæk. Han svigtede ikke og scorede sikkert til 3-2. Men det var for sent til, at Aarup kunne vende kampen, og 3-2 til Vestre Skole blev kampens resultat.

Mandfolkedyst

Det bliver spændende at følge Dionis 'Joe' i næste kamp. Nogen vil fristes til at udnævne ham til Middelfarts næste Falk eller Eriksen. Fidusbamser til Oscar Paustian, Aarupskolen og Lasse Rasmussen, Vestre Skole. Fairplay til  Aarups målmand Kasper Krag.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: