TV: Erritsø endnu engang

Sejr: Læs hvorfor de er videre

Erritsø-Gauerslund - Erritsø inden kickoff. (Jens Ole Lund Sørensen)
Erritsø-Gauerslund - Erritsø inden kickoff. (Jens Ole Lund Sørensen)

Mens hjemmeholdet Erritsø Fællesskole havde vundet deres første kamp 14-0, så var det første kamp for gæsterne fra Gauerslund, og det var derfor ikke uden grund, at Gauerslunds anfører – Signe-Marie Pladsbjerg Knudsen – inden kampen sagde:

- det er lidt frygtindgydende.

Se videoen med hende her

Se kampfakta

Erritsøs anfører Camilla A var dog af den mening, at deres store sejr nok mere var et udtryk for en lidt billig baggrund end holdets egentlige styrke.

Se videoen med hende her:

Se også: Tog nederlag med oprejst pande

Rørte bolden to gange i første halvleg
Men, hurtigt viste Erritsø-pigerne, at det ikke var helt tilfældigt, at de havde vundet stort i første kamp, for straks fra kampens start blev Gauerslund-pigerne presset i bund. At Erritsø-keeperen kun rørte bolden to gange i første halvleg siger alt om spillets fordeling.

Der skulle kun gå 4 minutter inden det lykkedes hjemmeholdet at få udbytte af deres overvægt i spillet ved mål af Rebekka Fjordside. Samme Rebekka blev holdets topscorer med i alt 4 mål, og hun modtog da også fidusen. I første halvleg scorede hjemmeholdet yderligere 3 mål ved henholdsvis Camilla Knudsen, Rebekka Fjordside og Birta.

Se også: Mandfolkedyst

Gauerslund forvandlet i anden halvleg
Man skulle tro, at Gauerslund-pigerne havde fået råt kød i pausen, for holdet var som forvandlet i anden halvleg. Spillerne, der for de flestes vedkommende går i 7. klasse viste nu en gejst og spillelyst uden lige, og kombinerede sig flot forbi hjemmeholdets fysisk stærkere spillere. Erritsøs keeper, der ikke havde noget at bestille i første halvleg, kom nu på arbejde, og efter 5 minutters spil måtte hun se sig passeret, idet det lykkedes Josephine Nielsen at reducere til 4-1. Hun opsnappede et udspark af Erritsø-keeperen, og havde let ved at score.

Gauerslunds helt store spiller var Cecilie Badenski – ikke i størrelsen med sine kun 150 cm i højden, men med sit spil. Ikke alene klarede hun sine forsvarsopgaver til bravur, men hun havde adskillige gode driblinger frem ad banen. Cecilie modtog Fidusen.

Se også: TV: Stjerne i svøb

Erritsø overtog igen spillet
Flere end det ene mål blev det ikke til for Gauerslund, og Erritsø kunne så i de sidste 10 minutter af kampen igen overtage spillet, og det resulterede i yderligere 2 mål til slutstillingen 6-1. De 2 mål blev begge scoret af Rebekka Fjordside.

Gennem hele kampen havde gæsterne fra Gauerslund en velspillende keeper i Rikke Larsen, og hun modtog da også fairplay-prisen.

1 af 4 Erritsø-Gauerslund - En kampsituation. (Jens Ole Lund Sørensen)
2 af 4 Erritsø.Gauerslund - Tre glade prisvindere. (Jens Ole Lund Sørensen)
3 af 4 Erritsø-Gauerslund - Gauerslunds dygtige keeper. (Jens Ole Lund Sørensen)
4 af 4 Erritsø-Gauerslund - Erritsø inden kickoff. (Jens Ole Lund Sørensen)