Annonce:
Annonce:

TV: Hattrick af 'Schou-huggeren'

Vilde Victor: Pårups Victor Schou sænkede Vestre-drengene med tre flotte kasser

Hattrick-helten Victor Schou scorede for femte kamp i træk. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Hattrick-helten Victor Schou scorede for femte kamp i træk. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Annonce:

Med et ægte hattrick sørgede Victor Schou for at Pårup Skole, der gæstede Vestre Skole på Middelfart Stadion, vandt og kvalificerede sig til kreds-semifinalen mod Give Skole.

Se kampfakta

Høje forventninger
Både gæsternes anfører og stærke midtstopper, Jonas Brandt, og hjemmeholdets to dygtige målskytter, Dionis 'Joe' Shala og Lasse Rasmussen, var meget klare i spyttet inden dagens kamp. Alle tre mente helt sikkert, at deres hold ville vinde.

Se interview med Pårup-anfører Jonas Brandt:

Se interview med Vestre Skoles angrebsduo Dionis Joe og Lasse Rasmussen:

TV: Knust af udligning i sidste sekund

Annonce:

Det blev en spændende og velspillet kamp, spillet i et højt tempo og med stor intensitet. Begge holds spillere gik til vaflerne, og selvom ingen gik over gevind, så måtte kampens dommere enkelte gange give en løftet finger til en spiller, hvor ivrigheden tog overhånd.

Allerede i det sjette minut kom Pårup Skole foran med 1-0. Helt ude på venstre fløj sparkede Victor Schou en høj bold indover, og bolden dalede stille og roligt ind i fjerneste målhjørne. Det blev pausestillingen, og da gæsterne fra Pårup Skole i første halvleg havde en lille overvægt i spillet og vandt de fleste nærkampe, så var det en fortjent halvlegsføring.

Vanvittig straffesparkskonkurrence

Nervøst og usammenhængende
Hjemmeholdets spil virkede lidt nervøst og usammenhængende i første halvleg, og derfor blev for mange bolde smidt væk, så det gav mulighed for kontraer til de hurtige frontløbere fra Pårup Skole.

Annonce:

I pausen fik hjemmeholdet læst teksten af holdets træner, og nu kom holdet mere med i kampen. Efter 10 minutters spil havde holdet en meget stor chance for at få udlignet. På et indlæg headede Laurits Vinderslev flot på mål, men desværre ganske tæt forbi den ene målstolpe.

Se Vestre-drengenes pausesnak:

Se Pårup-drengenes pausesnak:

Se interview med Vestre-kaptajn Christian Larsen i pausen:

Mester-Madsens tropper i kredsfinalen

Men, så slog Victor Schou til to gange og fuldførte sit hattrick – i det 20. og 22. minut. Begge gange blev han spillet i dybden, og begge gange hamrede han bolden i nettet uden chance for hjemmeholdets keeper. Helt fortjent modtog Victor fidusbamsen.

En spiller må have behandling. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
En spiller må have behandling. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
 

Viste sit talent
Så gik alvoren op for hjemmeholdet, og nu blev spillet presset frem mod Pårup Skoles mål. Indtil nu var det ikke meget, vi havde set til hjemmeholdets farlige angriber, Dionis 'Joe' Shala, men nu var han blevet tændt, og viste sit talent.

TV: 'Kragerne' stadig med

Annonce:

Efter at have taget nogle snævre driblinger i feltet, fik han prikket bolden til anfører Christian Larsen, der sikkert kunne reducere til 3-1, og kort tid efter var 'Joe' igen på pletten, og scorede selv til slutstillingen 3-2.

Anden halvleg var meget lige og endte uafgjort, og da Pårup Skole var lidt bedre i første halvleg, så var det fortjent, at de nu kan gå videre i turneringen.

TV: Vandt på scoring i sidste sekund

Mikkel Rasmussen og Mikkel Kallesøe fra Vestre Skole modtog henholdsvis fidusbamsen og fairplay-håndklædet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: