ZOOM: Nymarkskolen - Kroggårdskolen

Piger: Læs om de to hold op til kredsfinalekampen på Fyn

Kroggårdsskolen forsvarer sig med mange spillere. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Kroggårdsskolen forsvarer sig med mange spillere. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.
 

14. november klokken 11.00 spiller pigerne fra Nymarkskolen, Svendborg og Kroggårdskolen kredsfinalekamp på Fyn. Kampen bliver spillet på Stjernens anlæg, hvor Nymarkskolen er på hjemmebane.

Se kampfakta

Se vejret for kampen HER

Du kan finde kampen her på kortet, hvor alle kredsfinaler er at finde:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Vi ser her nærmere på de to hold. Deres sejre, hvor de er særdeles skarpe og hvor de kan forbedre sig. Hjemmeholdet først.

NYMARKSKOLEN

Nymarkskolens vej til kredsfinalen

12.09: Nymarkskolen - Skårup Skole 27-0

18.09: Nymarkskolen - Taasingeskolen 3-1

02.10: Nymarkskolen - Broskolen 2-1

28.10: Nymarkskolen - Langeskov Skole 1-0

30.10: Nymarkskolen - Hunderupskolen 6-3

Nymarkskolens piger huskes nok især for deres bombastiske start på årets turnering. De lagde helt vildt ud i år ved at vinde kampen over Skårup Skole 27-0.

Holdets topscorer
Nymarkskolens pigehold er især karakteriseret ved, at de har en profil i Sahar Poyan i angrebet, som på fire kampe har scoret 11 mål for holdet. Hun er altid på pletten og en af de helt stærke spillere hos Nymarks piger.

TV: Se det afgørende straffespark  

En anden vigtig spiller er Kaia Hansen, som indtil videre har scoret otte af holdets mål. Derudover har både Astrid Sjøholm og Katrine Holm scoret fire mål hver.

TV: Profetien holdt  

Vinder ikke altid stort
Efter den store sejr til at starte med, har pigerne ikke haft for vane at vinde deres kampe stort. Dette kan godt være bekymrende, når nu de skal møde Kroggårsskolen kredsfinalen. Men til gengæld har pigerne en evne til at komme stærkt igen, uanset hvor stort presset er fra modstanderen. Pigerne har fået opbygget et aldeles godt hold, og derfor kan alt ske.

Da Nymarks piger skulle spille mod pigerne fra Hunderupskolen, endte kampen i en nervepirrende straffesparksafgørelse. Kampen blev 2-2 i ordinær spilletid, hvorefter Nymarkspigerne viste, at være de dygtigste til straffe og vandt derfor med 6-3.

Se det afgørende spark og den efterfølgende jubel her:

Her er tre korte grunde til, at Nymarkskolen løber med sejren:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Vi ser nu nærmere på Kroggårdsskolen. Hvad er deres profiler, styrker og svagheder, og hvordan er de kommet til kredsfinalen.

KROGGÅRDSSKOLEN

Kroggårdsskolens vej til kredsfinalen

11.09: Kroggårdsskolen - Søhusskolen 4-0

22.09: Kroggårdsskolen - Kystskolen 6-0

06.10: Kroggårdsskolen - Østre Skole 6-4

20.10: Kroggårdsskolen - Lillebæltskolen 1-0

04.11: Kroggårdsskolen - Erritsø Fællsskole 1-0

Profilerne
Kroggårdsskolen har især en dygtig angrebsspiller i Julie Hansen. Hun har indtil videre scoret otte mål for holdet. I sidste kamp mod Erritsø-pigerne var der nogle, som havde læst på lektien. Julie var derfor godt dækket op og kom ikke til nogle målchancer i denne kamp. Det gjorde holdets anden profil Mie Jensen til gengæld. Hun er også en dygtig spiller, idet hun har har et godt overblik. I kampen mod Erritsø scorede hun på frispark. Mie knaldede til bolden, så den strøg i mål lige under overliggeren uden chance for Erritsø-keeperen.

TV: Se sejrsdansen  

Derudover har Kroggardsskolen også en dygtig spiller i Anna Roccato. Hun spiller i forsvaret og har været med i alle kampene i turneringen i år.

TV: Kroggård fik dem på krogen  

Super-keeperen
Holdets keeper og anfører Louise Jensen står godt og solidt på målet. Hun lukker ikke mange bolde ind og har godt kontrol over sit hold. Hun har spillet fire ud af holdets fem kampe.

TV: Vandt stik mod spil og chancer  

Holdet har i starten spillet sig til nogle ret store sejre, hvor de har scoret seks mål i de første to kampe. Senere hen er sejrene ikke blevet så store, og nogle gange har de været heldige at vinde. Der er brug for mere end held i en kredsfinale. Men mon ikke også pigerne har det, da de helt sikkert har troen på, at de sagtens kan vinde Fyns pigekredsfinale.

Se billedet af Kroggårdsskolens Mie Jensen.

Mie Jensen (tv). (Foto: Carsten Lausten)
Mie Jensen (tv). (Foto: Carsten Lausten)

Her er tre gode grunde til, at Kroggårdsskolen løber med sejren:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Hvem vinder kredsfinalen
Der er, som du nok kan se, gode grunde til at tro at både Nymarks piger og Kroggårds piger kan vinde i årets fjerde kredsfinale blandt pigerne. Det bliver en spændende kamp på fredag, som du helt sikkert ikke vil gå glip af. Spørgsmålet er bare, hvem tror DU vinder kredsinalen på Fyn?

Hvem tror du vinder