TV: Super-redning gav kvartfinaleplads

Målfattigt opgør: Kroggård-pigerne slog Nymarkskolen med 1-0 i Fyns kredsfinale

Kroggårds keeper Louise Jensen med en fantastisk redning i det 16. minut. (Foto: Henrik Schou)
Kroggårds keeper Louise Jensen med en fantastisk redning i det 16. minut. (Foto: Henrik Schou)

Det var mere kamp om hver bold end det var godt sammenspil, der prægede pigernes kredsfinale på Fyn mellem Nymarkskolen og Kroggårdsskolen.

Se kampfakta

Se interview med Nymarkskolens træner inden kampstart:

Nervøs start
Til kampen manglede Nymarkskolen deres dygtige anfører Astrid Søholm, som var i praktik. Det kunne holdet mærke i hele kampen.

Nervøsitet og manglende sammenspil betød, at vi skulle helt hen til det 10. minut før Kroggårdskolen havde kampens første angreb, som gav hjørnespark.

TV: Tvillingernes super samarbejde

Cecilie Hansen sparkede flot indover. Nymarkskolens keeper Rebecca Wolf gled i det våde græs. Benene svigtede, da hun ville bokse bolden væk. Anfører Emma Lolk var for en gangs skyld ikke på plads ved Kroggårdskolens farlige angriber Julie Hansen, som derfor havde let ved at nikke bolden i mål.

1-0 til Kroggårdskolen. Stor, stor jubel.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Fantastisk redning
I det 15. minut måtte Rebecca i Nymark-målet vise flot spil og klare en stor chance til Kroggaardsskolen. Et minut efter driblede Sofie Møller fra Nymarkskolen elegant gennem Kroggårdskolens forsvar.

Sofie gjorde alt det rigtige. Hun ville forbi keeperen Louise Jensen. Hun kom forbi og skød. Helt fremragende kom Louise dog ned og klarede skuddet. Den redning blev afgørende for kampens udfald.

Nu overtog Kroggårdskolen mere af spillet. Det blev til flere farlige hjørnespark fra Cecilie Hansen og et par hovedstød over målet.

TV: Rent bur for fjerde kamp i træk

I halvlegen måtte Nymarkskolens keeper Rebecca Wolf lade sig udskifte på grund af en forstuvet tommelfinger, der gjorde rigtig ondt. Forsvarsspiller Amalie Junker måtte gå ind på mål. Hun gjorde en fin indsats i hele anden halvleg.

Se Kroggårdskolens pausesnak:

Se Kroggård-pigernes kampråb:

Se Nymarkskolens pausesnak:

Kroggård dominerede
Vi skulle helt hen til det 40. minut, før Kroggård-keeper Louise Jensen rørte bolden i anden halvleg. Kroggårdsskolen var det bestemmende hold på banen.

Alligevel kunne det let have gået galt. I det 48. minut blev der lavet benspænd på en Nymark-angriber. Gult kort. 10 minutters udvisning og frispark.

Anfører Emma Lolk sparker hårdt til bolden, men uheldigt over mål.

- Jeg plejer ikke at sparke den slags frispark lige uden for straffesparksfeltet, fortalte Emma efter kampen:

- Derfor var jeg meget nervøs og usikker på, hvordan jeg skulle gøre det. Jeg kunne jo godt mærke og se, at mine holdkammerater håbede på, at jeg kunne skyde bolden i mål. Det gjorde jeg ikke. Det var derfor, jeg var ked af det efter kampen og græd lidt.

TV: Assistkonge kan også snuppe straffespark

For trætte til jubel
Emma forsøg blev kampens sidste chance. Kroggårds-pigerne åndede lettet op, så det kunne høres på tilskuerpladserne. Pigerne var meget trætte. Cecilie Hansen måtte ned og ligge i græsset med krampe efter sine mange løb i angrebet.

Da dommeren fløjtede kampen af, var der ikke megen jubel over sejren fra Kroggaard-pigerne. Der var nemlig ikke mere luft tilbage. Men jubel kom der efter 10 minutter, da de havde fået vejret igen.

Kroggårdsskolen vandt kredsfinalen 1-0 og skal til foråret køre til Kragelundsskolen ved Aarhus til deres kvartfinalekamp.

Kroggård-pigerne er klar til kvartfinale mod Kragelundskolen til marts. (Foto: Henrik Schou)
Kroggård-pigerne er klar til kvartfinale mod Kragelundskolen til marts. (Foto: Henrik Schou)
 

Se interview med en skuffet Emma Lolk fra Nymarkskolen: