Enligt mål var nok

Målfattigt: Det blev ikke til mange chancer i kampen

De to modtagere af fidusbamsen i aktion. Foto: Sebastian Panton
De to modtagere af fidusbamsen i aktion. Foto: Sebastian Panton

Græsbanen bag Hjallesehallen lagde torsdag græstæppe til opgøret mellem Hjalleseskolen og Giersings Realskole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Begge skoler var præget af ikke at måtte have spillere med, som til dagligt morgentræner i deres respektive fodboldklubber. 

Der blev således ikke lagt skjul på, at de rigtig gerne ville have deltaget i kampen. Det ændrede dog ikke på, at begge mandskaber rådede over dygtige spillere alligevel.

Se kampfakta her.

Se også: Cruise control i sejr

Forsvaret i fokus
Kampen startede med højt pres fra værternes side, som med deres fysik prøvede at komme ind på kroppen af de lidt mindre modstandere.

Udeholdet formåede dog for det meste at spille sig ud af presset.

Generelt stod man på sidelinjen med en følelse af, at det var en forsvarskamp, og at der skulle en fejl til hos et af de to mandskaber før, der skulle komme et mål. Eller bare en målchance.

Dette var da også tilfældet.

Efter 18 minutters spil tabte gæsternes bedste spiller Sander Pehrson en duel tæt ved egen baglinje. Hjemmeholdet kunne derfor nemt lægge bolden til rette for Luis Andersen, som sikkert sparkede bolden i kassen til 1-0. Det var til stor jubel for de mange tilskuere, som var mødt op. 

Herefter blev det til meget spil midt på banen, uden at mandskaberne kunne få skabt det store. Pausestillingen var derfor 1-0 til hjemmeholdet.

Sander Pehrson fik en fidusbamse efter kampen. Foto: Sebastian Panton
Sander Pehrson fik en fidusbamse efter kampen. Foto: Sebastian Panton

Se også: TV: Den gyldne 9'er

Chancefattigt
Fra anden halvlegs start prøvede gæsterne at presse værterne, men fyrtårnet Victor Møller fik sparket alle farlige bolde ud af kommunen.

Victor Møller kunne dog mere end at sparke bolden væk og fik flere gange vist, at han med sine gode løb også kunne deltage frem i banen.

Generelt prøvede Giersings Realskole med sine tekniske spillere at drible sig igennem. Men det var som om, at de manglede det sidste, når det blev farligt.

Derfor endte anden halvleg uden scoringer, og Hjalleseskolen er dermed videre til næste runde af Ekstra Bladet Skolefodbold efter sejren på 1-0.