Sidste søm i kisten

Sejr: Værter videre efter hektisk affære

Gennembrud. Foto: Ole Larsen
Gennembrud. Foto: Ole Larsen

Det startede ellers godt for hjemmeholdet, Hindsholmskolen, der allerede kom foran i det sjette minut mod gæsterne fra Nymarksskolen. Scoringen blev sat ind af Patrick Byrne, og nu var kampen skudt i gang. Kort efter havde gæsterne et skud på overliggeren, men ellers havde Hindsholmskolen bolden mest – godt styret af den elegante tekniker, Mathias Petersen, der til daglig spiller i OB. Se kampfakta her.

I centrum
Netop Mathias Petersen kom i centrum af kampen i de første minutter af anden halvleg, hvor Hindholmskolen lagde et voldsom pres på udeholdet. Mathias havde tre store chancer for at øge føringen, men i målet kom Magnus Moesgaard dygtigt og heldigt i vejen for skuddene.

Vi skulle helt hen til det 50. minut, før Hindsholmskolen omsider vi fik scoret til 2-0, da Christoffer Friis’ hovedstød ramte en forsvarer og snød målmanden. Men i hele kampen var der fare på færde, når Nymarksskolens anfører, Oliver Christiansen, forsøgte sig med dynamiske gennembrud. Og det skete minuttet efter 2-0 målet, hvor Oliver Christiansen på smukkeste vis reducerede til 1-2.

Keeper får handskerne på bolden. Foto: Ole Larsen
Keeper får handskerne på bolden. Foto: Ole Larsen

Se også: Bed på krogen

Lukkede og slukkede
Spændingen holdt sig fem minutter – så slog Mikkel Bøgelund sejren fast med sin scoring til 3-1.

- Vi har et godt hold med mange teknikere, men hvis vi skal sikre skolen den tredje sejr i historien, så skal vi være mere skarpe foran mål, sagde anfører Peter Sicko.