TV: Revanche til gode

Forløsning: Værterne fik deres længe ventede revanche

Glade spillere efter kampen. Foto: Carsten Lausten
Glade spillere efter kampen. Foto: Carsten Lausten

Højmeskolen og Ådalskolens drenge mødtes sidste år i en intensiv og højdramatisk kamp, der endte med en kneben sejr til Ådalskolen på 2-1. Det var derfor muligt for Højmeskolen at få revanche i mandagens opgør mellem de to skoler. Se kampfakta her.

Allerede efter første runde, da det blev klart, at det blev et nyt opgør med Ådalskolen, glædede drengene fra Højmeskolen sig.

- Nu skal vi have revanche, udtalte anfører Jeppe Frandsen.

Og der er ingen tvivl om, at det var et nederlag, der havde gjort meget ondt sidste år.

Enkelte rokeringer
Højmeskolen havde grundet sygdom og karantæne været nødt til at foretage nogle ændringer på holdet, så Jeppe Frandsen, der sidste gang spillede fremragende som hængende angriber, blev sendt ned som målmand. I den tilsvarende kamp sidste år var det Mass Sise, der i dag spillede i angrebet, som dengang var målmand.

- Det gjorde jeg ikke så godt. Jeg er bedre i angrebet, udtalte han.

Det beviste han i sidste kamp med to mål, og det så man også i mandagens opgør. Han var hurtig, teknisk god og brølstærk mand mod mand. Tilgengæld var Jeppe savnet i offensiven. I seneste kamp var han god til at få ro på angrebsspillet og holde på bolden, når det var nødvendigt og sætte tempo, når det var muligt.

TV: Ægte herrefight

Jævnbyrdig affære
Starten på kampen var ret jævnbyrdig, og begge hold havde svært ved at få sat spillet ordentligt op. Efter ni minutter fik Ådalskolens Lasse Pedersen en perfekt frispilning, men desværre overplacerede han sit skud, så det gik ved siden af. Det blev dyrt. Minuttet efter fik værterne et hjørne, der blev slået godt til bagerste stolpe, hvor Mass Sise let kunne sende den i kassen.

Spillet var fortsat lige. Hjemmeholdet prøvede at presse på, men deres spil var for usammenhængende, mens Ådalskolen hele tiden var klar til at igangsætte hurtige modangreb, hvor Sebastian Bak og Victor Østergreen var på spil bare og lurede på de dybe afleveringer til Lasse Pedersen og Thor Dyhr.

Klar til kamp. Foto: Carsten Lausten
Klar til kamp. Foto: Carsten Lausten

TV: Benhård fra pletten

Bare skarpere
Det blev til et par gode afslutninger, inden Højme slog til igen. Igen var det en dødbold, som udeholdet ikke fik clearet, og efter et par forsøg endte bolden hos Oskar Breckling, der behersket sendte bolden ind til 2-0. Ikke helt fortjent, men Højme var bare skarpere.

Højmeskolen brugte pausen på at rokere lidt. Andreas Ibsen blev trukket mere tilbage i håb om at få mere gang i pasningerne. Hos Ådalskolen snakkede man om at fortsætte. Man havde haft chancerne, og det skulle nok lykkes at komme tilbage.

Den drøm blev dog hurtigt punkteret. Efter et godt gennemspillet angreb blev Mathias Larsen spillet helt fri, og han øgede sikkert til 3-0. Det blev også 4-0, da Casper Hjortebjerg sparkede en returbold efter en ny dødbold i nettet, men Ådal-drengene blev ved med at kæmpe og arbejde for at komme ind i kampen igen. Og efter 45 minutter kom den fortjente reducering, da Viktor Østergreen løftede en hjørnesparksretur i kassen fra kanten af feltet.

Se reduceringen her:


Sidste søm i kisten

Trak fra
Det gav mod på tingene, og gæsterne var i de følgende minutter det dominerende hold. Det gav blottelser bagude. Mass Sise blev sendt af sted med en lang bold, og han scorede sikkert til 5-1. Så gik dampen af Ådal-ballonen, mens Højme grundet føringen og bedre fysik og bredde på holdet fortsatte med at trykke på. Det blev 6-1 ved Andreas Ibsen, der blev sat fint op til frit skud og 7-1, da Mass Sise driblede sig fri ved baglinien og sendte en perfekt bold ind foran mål til Mathias Larsen, der bare skulle sætte foden på.

Mass var da også glad efter kampen.

- Vi spillede en god kamp. Lidt rodet i starten, men vi fik spillet os op, sagde han.

Se Højmeskolens jubel efter kampen:

Se også interviewet med Mass Sise efter kampen: