Tv: Enmandshær slog til

Overlegent: Camille Nielsen var tungen på vægtskålen

Camille Nielsen nettede fem mål i mandagens opgør. Foto: Ole Larsen
Camille Nielsen nettede fem mål i mandagens opgør. Foto: Ole Larsen

Mandagens opgør mellem Brobyskolernes Pontoppidanafdeling og Tingagerskolen var egentlig meget jævnbyrdigt, men når hjemmeholdet råder over en spiller af Camille Nielsens kaliber, er der ikke meget at rafle om.

Se kampfakta her.

Enmandshær
Hun scorede samtlige fem mål og sikrede stort set alene en 5-1-sejr til hjemmeholdet. Allerede efter syv minutter lynede hun første gang: Et dynamisk gennembrud over en kvart banehalvdel og en flad bold under den fremadstormende målvogter, og så var hendes målfest i skudt i gang.

Camille Nielsen besidder to vigtige kompetencer, der er vigtige, hvis man gerne vil have succes inden for fodboldens verden - nemlig i hurtighed og et godt skud. Og fire af de fem mål var resultatet af netop de to egenskaber. Ved det femte mål behøvede Camille ikke engang at løbe stærkt – hun placerede blot bolden i det fjerne målhjørne uden chance for keeperen.

Farlige Camille Nielsen, der sparker på kassen. Foto: Ole Larsen
Farlige Camille Nielsen, der sparker på kassen. Foto: Ole Larsen

Kampen endte med en snæver sejr til gæsterne. Foto: Erling Christensen Fyn TV: Gik til stålet

Usædvanligt
- For et par år siden lavede jeg fire mål i samme kamp, men fem mål er godt nok usædvanligt. Men i dag var jeg nødt til ofte at tage sagen i egen hånd, og det gik jo meget godt, sagde en beskeden Camille efter kampen.

Tingagerskolens bedste spiller, Alberte Friis, fik pyntet på resultatet i sidste minut. Men hun havde chancer til et par mål mere, og de scoringer kunne have gjort kampen mere spændende, hvis det ikke lige havde været for Camille Nielsen.

Hør Camilles reaktion efter kampen: