TV: Ægte herrefight

Meget tæt: Kampen var helt lige indtil de døende minutter

Værterne formåede at sparke bolden i nettet fire gange og vandt kampen. Foto: OHA
Værterne formåede at sparke bolden i nettet fire gange og vandt kampen. Foto: OHA

Det var kampen om Nordfyn, da Havrehedskole og Søndersøskolen mødte hinanden i Ekstra Bladet Skolefodbold . Der er kun seks kilometer mellem de to skoler, så der var tale om et lokalopgør.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Hattrick og dominans

Helt lige ved pause
Gæsterne kom bedst fra start og var hurtigt foran med 2–0, og værterne hang med hovederne.

Hjemmeholdet spillede ellers bedst fra start, men de blev hurtigt ramt af to alvorlige skader og måtte erstatte de to spillere.

Men vi blev vidne til et sandt stormløb på gæsternes mål, og med et meget flot frispark fra Sebastian Hartung, som ramte lige ind i feltet, fik Emil Traasdahl ram på bolden og fik reduceret til 2-1.

Ikke lang tid efter fik den meget unge angriber Oliver Madsen en friløber og omsatte den sikkert til 2–2 som var stillingen ved pause.

Der blev gået til stålet i den tætte kamp. Foto: OHA
Der blev gået til stålet i den tætte kamp. Foto: OHA

Se også: Tv: Enmandshær slog til

Så kom afgørelsen
Træner Klaus Bertelsen sagde i pausen, at de skulle spile fodbold, og hjemmeholdet havde lyttet efter. De kom fokuserede ud til anden halvleg.

Det var en rigtig herrefight med masser af nærkampe, og der blev givet og taget fra begge hold.

Chancerne var få i store dele af anden halvleg, og begge hold var nok begyndt at tænke over en eventuel straffesparkskonkurrence. Det ville have været en gentagelse af kampen for to år siden, hvor værterne tabte på straffespark til Søndersøskolen.

Men målene kom til sidst, hvor de store talenter Isak Voss og Mads Skov omsatte to chancer til flotte må, og kampen var vendt og afgjort.

Hør værterne i pausen her: