Bænken fik stor betydning

For få udskiftninger: Det blev for hårdt at spille uden muligheden for at skifte

Fysikken blev afgørende i matchen. Foto: Preben Nielsen
Fysikken blev afgørende i matchen. Foto: Preben Nielsen

Spændingsmæssigt var det meget vanskeligt for drengene fra de to skoler, Kystskolen og Otterup Realskole, at leve op til den forudgående pigekamp.

Spillemæssigt havde de dog meget at byde på. Realskolen mest i kraft af individualister som den senere fidusmodtager Kasper Jørgensen, der viste mange gode enkeltmandspræstationer, men også forstod at spille sine medspillere. Selv gik han som anfører forrest, når der skulle fightes, og han fik helt fortjent scoret inden slutfløjt.

Se kampfakta her.

TV: Fysikken blev afgørende

En sidste minuts udskiftning
Allerede inden kampstart lå det ligesom i luften, hvor sejren ville ende.

- Jeg har været ude i sidste øjeblik og hente nogle mindre drenge ind på holdet, så vi kunne nå at blive i hvert fald 12, lød det fra Realskoles træner.

Det var tydeligt, at de manglende udskiftningsmuligheder satte deres begrænsninger.

Det skal dog siges til Realskole-drengenes ros, at de aldrig gav op til trods for, at de ret hurtigt kom bagud 2-0 i et par situationer, hvor deres målmand ikke så alt for godt ud. Han tog dog senere revanche og diskede op med nogle gode redninger, men overmagten var for stor.

Kystskolen havde i Oliver Hansen og Mads Jeppesen et par målfarlige herrer, der med henholdsvis tre og to mål var stærkt medvirkende til den sikre sejr på 6-1. Det sidste mål stod forsvarsspilleren Frederik Jørgensen for.

TV: Bispen gjorde rent bord

Tredje bamse i skabet
Til slut i kampen slækkede Kystskolens drenge dog lidt på tempoet, og lod Realskolen komme lidt til fadet. Det resulterede i et par gode chancer og en scoring af banens nok mest iøjnefaldende spiller Kasper Jørgensen, der efter kampen fortjent fik fidusbamsen.

- Det har jeg fået alle de gange, jeg har spillet skolefodbold, selvom vi altid er blevet slået ud i 1. runde, sagde han i forbindelse med overrækkelsen.

- Så det er den tredje bamse jeg får nu, men det bliver så også den sidste, næste år er jeg for gammel.

Kasper Jørgensen spillede en flot kamp. Foto: Preben Nielsen
Kasper Jørgensen spillede en flot kamp. Foto: Preben Nielsen

Kasper fortalte også, at han i klubfodbold spiller på hold med Kystskolens topscorer Oliver. De spiller på Otterups U17-divisionshold.

Fra hjemmeholdet var det topscorer Oliver Hansen, der fik fidusen. Fairplay gik til Realskolens Emil Nielsen, der i løbet af kampen måtte ud for at tage astmamedicin.

- Emil er ellers ikke fodboldspiller, men spiller håndbold, fortalte hans træner.