Cruise control i sejr

Lynstart: Fire hurtige scoringer var nok

Udeholdet scorer. Foto: Ole Larsen
Udeholdet scorer. Foto: Ole Larsen

Fire mål på 35 minutter. Nicoline Storgaard fra Lillebæltskolen i Middelfart fik en drømmestart i kampen mod naboerne fra Nr. Aaby Skole. Alligevel var hun ikke helt tilfreds med sin indsats. Se kampfakta her.

- Jeg havde et par store chancer i første halvleg. Dem skulle jeg have scoret på, sagde en ærlig Nicoline Storgaard efter kampen.

Hurtigt afgjort
Nicolines fire mål var naturligvis afgørende for Lillebæltskolens sejr på 6-2. Kampen blev afgjort i første halvleg, som gæsterne fra Middelfart totalt dominerede, og 0-5 ved pausen var faktisk billigt sluppet for Nr. Aaby-pigerne.

Det var ikke kun Nicoline Storgaard, man lagde mærke til på det godt kombinerende hold fra Lillebæltskolen. Mathilde Kristensen viste både nærkampsstyrke, god teknik og overblik på midtbanen, og det var ofte hende, som med gode afleveringer gjorde Nicoline Storgaard superfarlig.

Fuld fremdrift. Foto: Ole Larsen
Fuld fremdrift. Foto: Ole Larsen

Se også: Effektiviteten sejrede

Ind i kampen
I anden halvleg scorede Lillebæltskolen hurtigt til 6-0, og så blev der skruet ned for energi og tempo. Det lukkede Nr. Aaby Skole ind i kampen, og spillerne skal have ros for, at de blev ved med at kæmpe, selvom de var bagud med seks mål. Og det blev belønnet med to glimrende mål mod kampens slutning. De blev sat ind af Cecilie Lundgaard og Kaya Lund.

Lillebæltskolen har flotte resultater i Ekstra Bladet Skolefodbold, så kommende modstandere kan godt notere sig navnet Nicoline Storgaard.