Cruisede videre

Sejr: Værterne havde ingen store problemer i mandagens opgør

Slettenskolens målmand Hannah Rasmussen med sikre hænder. Foto: Lars Pedersen
Slettenskolens målmand Hannah Rasmussen med sikre hænder. Foto: Lars Pedersen

Forleden dag slog Slettenskoles drenge holdet fra Kystskolen, og i mandagens opgør var det så den samme duel, der skulle udkæmpes på pigesiden. Pigerne fra Kystskolen ville gerne have håneretten over drengene, og optimismen fejlede bestemt ikke noget. Se kampfakta her.

Det var Kystskolen, der havde hjemmebanefordelen, og med en nyslået fodboldbane i hyggelige omgivelser var betingelserne for en seværdig kamp bestemt tilstede.

Startede bedst
Det var Kystskolen, der startede kampen bedst, og der blev lagt et højt pres på Slettenskoles forsvar, der til tider havde mere end svært ved at spille bolden ud af egne rækker. Kun godt målmandsspil af Hannah Rasmussen og god styring af det bagerste forsvar ved Emma Wistoft sørgede for at holde Kystskolen fra at score tidligt i kampen.

Når Slettenskole endelig havde held til at iværksætte et modangreb, gik der meget spil igennem holdets bedste, anfører Zenia Hansen, på den centrale midtbane og via holdets venstre kant, Helena Brix. Fremme lå Ellen Mortensen hele tiden og forsøgte at løbe i de huller, som opstod bag Kystskolens forsvar. I kampens 21. minut blev Ellen Mortensen spillet fri på kanten af straffesparksfeltet, men trods en fin afslutning fik hjemmeholdets målmand Laura Jørgensen afværget skuddet med en flot fodparade.

Slettenskolens anfører, Zenia Hansen. Foto: Lars Pedersen
Slettenskolens anfører, Zenia Hansen. Foto: Lars Pedersen

TV: Landsholdsvikar tabte på ny

Hul på bylden
I kampens 24. minut faldt så kampens første scoring. Det var hjemmeholdets Julie Bokær, der blev spillet fri foran mål, og alene med Hannah Rasmussen i Slettenskoles mål var der ingen slinger i valsen, og dermed 1-0 til Kystskolen, hvilket også var stillingen ved pausen. 

Allerede to minutter inde i anden halvleg burde Kystskolen være kommet foran 2-0, da Julie Bokær igen blev spillet totalt fri foran mål, men denne gang kunne Hannah Rasmussen trække sig sejrrigt ud af duellen efter en flot redning.

Kystskolens målscorer Jule Bokær. Foto: Lars Pedersen
Kystskolens målscorer Jule Bokær. Foto: Lars Pedersen

Angrebsduo dominerede

Lukkede og slukkede
Vi skulle helt hen til fem minutter før tid, inden kampens andet mål faldt. Ida Østergaard modtog bolden ti meter uden for straffesparksfeltet, hvorefter hun smart spillede bolden forbi sin direkte modstander, inden hun sendte bolden over i det modsatte hjørne.

Et super flot mål, og med en 2-0 føring til Kystskolen var kampen reelt afgjort, så det var kun af kosmetisk betydning, da Julie Bokær blev dobbeltmålscorer med to minutter tilbage af kampen. Kystskolen vandt dermed kampen med 3-0 og er således klar til fjerde runde af Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor modstanderen endnu ikke er fundet.