Det ene frispark efter det andet

Hård fight: Fynsk pigekamp blev en fysisk duel

Der var mange skader i kampen. Foto: Carsten Lausten
Der var mange skader i kampen. Foto: Carsten Lausten

Der blev gået til vaflerne fra starten i pigekampen mellem Odense Friskole og Rosengårdskolen.

Se kampfakta her

Mange spilstop
Det medførte en række frispark - også i den lidt grovere, men ikke af ond vilje. Det var simpelthen et udtryk for, at der blev taklet igennem af piger, der ikke er vant tilsat spille fodbold. Det betød også, at der i kampens løb var mange, der måtte ned at bide i græsset efter at være blevet ramt af en modstander.

TV: Røg på Krog'en

Det gjorde også, at første halvleg var meget lige med gode muligheder i begge ender. Kort før pausen kom første mål da Edenita Hasani tog en god tur og fik prikket bolden i mål. Odense Friskole svarede igen, og på det efterfølgende angreb var Anna Ellegaard helt fri, men hun sparkede lige forbi.

Søster slog til
Angrebet efter blev det så 2-0 til Rosengård, d Anita Hasani - ja, Edenitas søster - sparkede bolden i kassen på et godt langskud.

Straks fra anden halvlegs start blæste Friskolen til angreb anført af Johanne Pedersen. Johanne har mange skolefodbold-kampe i benene, da hun var med til at vinde kredsen Fyn med Skt. Hans Skole sidste år. To  minutter ind i halvlegen bragede hun bolden på overliggeren - flot skud, men ikke mål.

TV: Josephine jublede

Der kom målet
Men et par minutter efter kom Friskolen på tavlen. Johanne slog en lang aflevering til Caroline Ejersted, der satte sig igennem, og i tre forsøg fik sendt bolden i mål. Nu troede man, det skulle blive spændende, men Friskolen glemte at lukke af bagude.

TV: Bro Bro Bille

Aroua Louati blev sendt afsted og scorede sikkert, og kort efter var det Frederikke Merrilds tur til 4-1 - og kampen var afgjort. Johanne Pedersen kunne have bragt lidt håb tilbage, da Friskolen fik et straffespark, men hendes spark var ingen sag for Mathilde Merrild i målet.

Til slut blev det 5-1 til Rosengårskolen, da kampens store spiller Anita Hassani opfangede en løs bold og sikkert satte bolden i kassen og sendte holdet videre til næste runde.

TV: Frustration: Ved ikke hvad der sker