Ensrettet

Kun en vej: Det ene hold var bare bedst, men ingen tabte humøret

Kirstine Seligmann-pigerne var for stærke for modstanderen. (Foto: Carsten Lausten)
Kirstine Seligmann-pigerne var for stærke for modstanderen. (Foto: Carsten Lausten)

— Vi skal give alt, men husk at vi skal stå sammen, hjælpe hinanden, og huske at have det sjovt, befalede Smidstrup-Skærups skoles træner Michael inden kampen.

Se kampfakta her

Skærup-Smidstrup-pigerne varmer op. (Foto: Carsten Lausten)
Skærup-Smidstrup-pigerne varmer op. (Foto: Carsten Lausten)
 

Fra kampens start mellem Smidstrup-Skærup Skole og Kirstine Seligmanns Skole, så man hvordan kampens billede ville tegne sig. Ensrettet trafik mod Smidstrup-Skærup målet.

Der var da heller ikke spillet mere end knapt et minut inden Kirstine Seligmanns Zahra Haydari fik driblet sig fri. En forsvarer ville cleare, men ramte bolden så uheldigt, at den smuttede ind. Fire minutter efter var Zahra fremme igen, denne gang med en pasning til Julie Bruhn og så stod der 2-0.

'Hundene' gøede

TV: Sen sejr

Smukke scoringer
Derefter fulgte et par perler. Sandra Hestbech bankede et frispark i kassen langt ude fra og Emilie Prüsse scorede direkte på hjørne. Smidstrup-Skærup fik rettet op på holdet, anført af deres dygtige anfører Julie Fabricius, stod de efterhånden bedre og mere kompakt, og var ikke mindst gode til at trække modstandernes angribere offside. Det blev til to mere inden pausen, så pausestillingen var 6-0.

I pausen snakkede Smidstrup-Skærup om at holde den kompakte defensiv, mens Kirstine Seligmann snakkede om at holde koncentrationen og presset. De satte som mål, at de skulle vinde med 12.

TV: Stærkt kollektiv

De kom da også flyvende fra start igen, og igen ved Sandra Hestbeck og Zahra Haydari. Sandra til 7-0, Zahra til 8-0 og Sandra igen til 9-0. Så blev der stilstand igen, ligesom i første halvleg. Kirstine Seligmann angreb og angreb, men manglede den sidste kvalitet i afleveringerne, samtidig med at Smidstrup-Skærup pigerne fightede formidabelt mod overmagten og med masser af smil og højt humør.

Men målsætningen om 12 blev opnået. Det blev præcis til en sejr på 12-0, så Kirstine Seligmanns-pigerne kan nu se frem mod næste runde, hvor de skal møde Kirkebakkeskolen.