Annonce:
Annonce:

Falks far ude efter straffe

Jævnbyrdigt: Velspillet opgør gik i straffe

Her ser vi Erik Jensen, der er far til Rasmus Falk Jensen fra F.C. København. Foto: Lars Pedersen
Her ser vi Erik Jensen, der er far til Rasmus Falk Jensen fra F.C. København. Foto: Lars Pedersen
Annonce:

I drengenes første runde tog Fjordbakkeskolen i mod Hyllehøjskolen. Fjordbakkeskolen havde på forhånd sørget for massiv opbakning, idet skolens ældste klasser var inviteret til bold. Musikken drønede derudaf, mens holdene varmede op, og i det hele taget var der en festlig stemning til kampen. Se kampfakta her.

Sløv start
Det var da også værterne, der startede kampen bedst til tilskuernes udbredte tilfredshed. Alt i alt blev det dog en typisk kamp fra første runde, hvor spillet bar præg af, at man endnu ikke havde spillet så meget sammen endnu, og ingen af holdene formåede at tilspille sig nævneværdige målchancer i kampens første 20 minutter.

Annonce:

Vi skulle faktisk helt hen til kampens 21. minut, inden kampens første store målchance opstod. Et perfekt slået hjørnespark fra Hyllehøjskolens Ali Muhammed Ali endte lige foran Henrik Nissen, der desværre ikke fik ordentlig træf på bolden med hovedet.

TV: Straffe sikrede sejr

Held i sprøjten
Værterne skulle trods et spilmæssigt overtag bruge små 25 minutter, inden de for første gang var rigtigt målfarlige. Gæsternes målmand, Asger Hvingelby, fik sparket hul i luften, da han skulle sparke til en tilbagelægning, og så endte bolden i stedet hos Oliver Westy, der dog måtte se sit forsøg klaret næsten på målstregen af en forsvarsspiller.

I første halvlegs sidste minut var heldet atter med Asger Hvingelby i målet, da hjemmeholdets Frederik Helleskov fra kanten af straffesparksfeltet bragede bolden mod den ene målstolpe. Ind over stregen ville bolden dog ikke på dette tidspunkt, så de to mandskaber måtte gå til pause med stillingen 0-0.

Ali Muhammed Ali (til venstre) og Frederik Elneff (til højre) med fidusbamserne efter opgøret. Foto: Lars Pedersen
Ali Muhammed Ali (til venstre) og Frederik Elneff (til højre) med fidusbamserne efter opgøret. Foto: Lars Pedersen

TV: Kneben sejr

Annonce:

Råd fra falkefar
Gæsternes træner, Erik Jensen, var udmærket tilfreds med spillernes fight og indstilling i pausen, men han efterlyste samtidig, at der skulle gå mere spil igennem holdets bedste tekniker Ali Muhammed Ali. Navnet Erik Jensen er der nok ikke så mange, der lige kender ud fra navnet alene, men hvis man siger navnet Falk Jensen og henviser til den danske Superliga og FCK, så er den god nok. Erik Jensen er far til Rasmus Falk Jensen, der til dagligt spiller for FCK.

Erik Jensens gode pauseråd var da også ved at give pote allerede efter to minutters spil i anden halvleg, da Ali Muhammed Ali lagde en perfekt bold i dybden til holdets angriber Jason Branco, og kun godt målmandsspil af Mikkel Kristoffersen i hjemmeholdets mål forhindrede en scoring.

TV: Fairplay i fokus

Hul på bylden
Nu bølgede spillet frem og tilbage med gode chancer i begge ender, og ikke mindst Frederik Ellneffs skud på udeholdets stolpe havde fortjent en bedre skæbne.

I kampens 37. minut blev måltørkenen endelig brudt. Ali Muhammed Ali trak sig fri af en tackling, og nærmest fra baglinjen lagde han bolden indenom Mikkel Kristoffersen og i kassen. En flot detalje af Ali Muhammed Ali, der til dagligt spiller fodbold i Middelfart.

Annonce:

Efter 42. minutter troede de fleste, at udeholdet var kommet på 2-0 efter en flot dribletur af Ali Muhammed Ali, der igen var på pletten for gæsterne. Til stor overraskelse valgte dommeren dog at dømme offside i situationen.

TV: Fire hattrick i målfest

Blod på tanden
I stedet for at kampen blev lukket med en 2-0 scoring, fik værterne pludselig blod på tanden og fik opbygget et større pres på udeholdet. Anstrengelserne gav pote i kampens 49. minut, hvor Ulrik Braae fik udlignet til 1-1.

Stillingen holdt kampen ud, og så måtte de to hold ud i straffesparkskonkurrence. Det var en disciplin, som hjemmeholdet mestrede bedst, og samlet kunne de trække sig ud af kampen med en 5-3-sejr. I næste runde skal Fjordbakkeskolen op mod vinderen af kampen mellem Fredericia Realskole og Erritsø Fællesskole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: