Annonce:
Annonce:

Fodbold slog volleyball

Klasse forskel: Rutinen storsejrede

Hjemmeholdet var stærkest på dagen. Foto: Sebastian Panton
Hjemmeholdet var stærkest på dagen. Foto: Sebastian Panton
Annonce:

Marienlysts baner lagde onsdag græs til lokalopgøret mellem Sct. Hans Skole og Henriette Hørlücks Skole. Begge skoler ligger i Odense-området, så der var derfor lagt op til en spændende duel.

Når man fra sidelinjen kiggede ind på de to mandskaber inden kampen, var der stor højdeforskel på de to hold. Henriette Hørlücks Skolen havde ikke mindre end seks volleyball-spillere med, hvilket kræver en vis højde. De havde i øvrigt kun tre med, som til daglig spiller fodbold.

Til gengæld bestod hjemmeholdets spillere næsten udelukkende af piger, der til daglig spiller fodbold, mens der også var en del spillere fra 6. klasse, og de skulle vise sig at få en hovedrolle i kampen.

Se kampfakta her.

TV: Gæster fik tur i møllen

Annonce:

Hjemmeholdet viste effektivitet
Kampen startede egentlig meget lige med et meget lille overtag til gæsterne fra Henriette Hørlücks Skole. De formåede med deres store fysik at få presset hjemmeholdet tilbage.

Efterhånden som halvlegen skred frem kom værterne dog meget bedre med og viste, at de var bedre fodboldspillere. Dette blev eksemplificeret ved et flot mål af Tiffany Thomsen, som viste god fysik og fik mast sig frem til en scoring fra kanten af feltet til 1-0.

Kort efter blev det 2-0 ved Karla Rasmussen, som flot skar ind fra kanten og sparkede bolden i det lange. 

Det blev også 3-0 kort før pausen, da kampens store oplevelse Merle Christoffersen gjorde det onde ved gæsterne. 

Henriette Hørlück Skole havde generelt svært ved at spille sig ud af det pres, som hjemmeholdet lagde, og det var især et problem at komme frem efter målspark. Gæsternes Anna Lachina prøvede ihærdigt at gejle sine holdkammerater op. Et par gange så man da prøver på Jakobe Nottelmann's hurtighed på kanten, og her viste gæsterne tænder.

To af kampens hovedpersoner i duel. Foto: Sebastian Panton
To af kampens hovedpersoner i duel. Foto: Sebastian Panton

TV: Cruise control i stensikker sejr

Annonce:

Et hold på banen
Anden halvleg blev en ensidig affære hvor Sct. Hans Skole fik scoret yderligere fem gange til slutresultatet 8-0. Henriette Hørlücks Skole kæmpede ellers bravt og slog ikke på noget tidspunkt op i banen. De blev i stedet ved med at løbe de meter, de var i stand til, selvom de var overmatchet af et velspillende hjemmehold.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Sct. Hans Skole - Henriette Hørlücks Skole, 8-0

Prisvindere:

Fidusbamser:

Merle Christoffersen, Sct. Hans Skole

Anna Lachina, Henriette Hørlücks Skole

Fairplay-håndklædet:

Josefine Junker, Henriette Hørlücks Skole

Især hjemmeholdets Merle Christoffersen var flyvende og var kampens helt store oplevelse. Hun stod blandt andet bag tre af hjemmeholdets scoringer, mens hun også bidrog med adskillige assists.

Dermed er Sct. Hans Skole videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, mens det blev et farvel til Henriette Hørlücks Skole i denne omgang.

Merle Christoffersen fik efter kampen overrakt fidusbamsen. Foto: Sebastian Panton
Merle Christoffersen fik efter kampen overrakt fidusbamsen. Foto: Sebastian Panton
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: