Gæster fik tur i hundehuset

Stensikkert: Værterne triumferede

Hjemmeholdet i angreb. Foto: Palle Rhode
Hjemmeholdet i angreb. Foto: Palle Rhode

I kampen mellem Hunderupskolen og Marie Jørgensen Skolen i Odense var drengene fra Marie Jørgensen Skolen på forhånd lidt betænkelige ved kampens forløb. Og med god grund. Se kampfakta her.

Bastian brillerede
Allerede efter et minut spurtede Hunderupskolens anfører Bastian Hartvig til baglinien med bolden og lagde en aflevering for fødderne af Gustav Gaarde, der kvitterede med en scoring.

Så gik det ellers slag i slag på OB’s anlæg i Ådalen. Hunderupskolen var for stærke for Marie Jørgensen Skolen – og efter 3-0 ved pausen fik Hunderupskolen den kraftige vind og den piskende regn i ryggen, hvorefter det gik derudaf.

10-0 til Hunderupskolen sluttede opgøret.

Udeholdet. Foto: Palle Rhode
Udeholdet. Foto: Palle Rhode

Rytter og co. red sejren hjem

Profilerne
Med mange flotte og gennemspillede angrebsforløb,  især i anden halvleg. Og slutningen på målfesten var spektakulær: På endnu en tværaflevering fra anfører Bastian Hartvig scorede Gustav Gaarde sit fjerde mål med et dansetrin, der ville gøre enhver deltager i ”Vild med dans” misundelig.

Der var mange emner til fidusbamsen hos Hunderupskolen – især blandt de offensive – og det blev da også fortjent Gustav Gaarde, der med sine fire mål løb med bamsen.

Opbakning på lægterne trods regnvejret. Foto: Palle Rhode
Opbakning på lægterne trods regnvejret. Foto: Palle Rhode