Gik forrest i nederlag

Rigtig anfører: Arne Bjørnsbo spillede en fantastisk kamp for Brenderup

Arne Bjørnsbo spillede en forrygende kamp for Brenderup, selvom det blev til et nederlag. Foto: Lars H.P.
Arne Bjørnsbo spillede en forrygende kamp for Brenderup, selvom det blev til et nederlag. Foto: Lars H.P.

I drengenes anden runde tog Brenderup og Omegns Realskole imod Ejby Skolens drenge. En kamp, som hurtigt viste sig at blive kattens leg med musen, for Ejby Skole har i denne sæson et drengehold, som vil kunne nå langt.

Se kampfakta her

Hurtig kasse
Der gik således kun ét minut, inden Brenderup og Omegns Realskoles målmand Mads Eriksen måtte hente bolden ud af netmaskerne første gang. En spiller fra Ejby Skole brød igennem på fløjen og lagde et fint indlæg ind i fødderne på Mikkel Hansen, der kvitterede ved sikkert at sende bolden i kassen.

Ejby Skole kom på 2-0 efter seks minutters spil. Fra midten af overspurtede Markus Christensen forsvaret og løb ned og afdriblede målmanden, inden han sendte bolden i kassen. Brenderup forsøgte at kombinere sig ud af det høje pres, som Ejby Skole lagde på dem, men spillerne var ikke boldsikre nok, og ofte nåede de kun at sætte tre-fire afleveringer sammen, inden de måtte overlade bolden til modstanderne igen.

Mathildes målshow i søstersejr

Gode dybe afleveringer
Efter 13 minutters spil kom Ejby Skole på 3-0. En dyb stikning ned bag Brenderups forsvar fik Mads Eriksen til at tøve med at gå ud af sit mål, og så smuttede Mathias Tangaa imellem og lagde bolden i nettet.

Blot fire minutter senere var den gal igen. En forholdsvis ufarlig situation blev ikke clearet ordentligt af Brenderup-forsvaret, og så kunne Markus Christensen score sit andet og Ejby Skoles fjerde mål.

Brenderup og Omegns Realskole var sjældne gæster i og omkring Ejby Skolens mål, men efter 22 minutters spil fik de tilkæmpet sig et hjørnespark. Hjørnesparket blev slået hårdt mod nærmeste stolpe, og nærmest ud af ingenting kom Mathias Eriksen svævende og headede flot bolden i kassen til 4-1. Flot reducering.

TV: Mie og Marie med målene

Ejby Skole ville da også lige vise, at de kunne score efter et hjørnespark. Med ét minut til pause scorede Lukas Kunz et flot hovedstødsmål til pausestillingen 5-1 til Ejby.

Afgjorde dysten
I pausen havde Brenderups træner da også mest fokus på, at de gerne ville slippe fra kampen med skindet nogenlunde på næsen. Forsvaret blev forsøgt styrket omkring den bravt kæmpende midterforsvarer og anfører Arne Bjørnsbo.

En plan, der allerede efter få minutters spil af anden halvleg blev spoleret, da Arne Bjørnsbo måtte lade sig udskifte. Uroen omkring udskiftningen brugte Ejby Skole til at score tre gange inden for fem minutter ved henholdsvis Jakob Larsen, Mikkel Hansen og Markus Christensen, og så var stillingen 8-1.

Espen slog til to gange

Arne Bjørnsbo blev sendt på banen igen, og der faldt lidt ro på tingene igen. Brenderup fik lov til at spille lidt med på midten af banen, uden at det dog udviklede sig til oplagte muligheder.

Med 10 minutter tilbage af kampen scorede Ejby Skole kampens sidste mål til stillingen 9-1. Fra egen halvdel fandt Jakob Larsen Markus Christensen med en lang stikning, og Markus Christensen kvitterede for det fine oplæg ved at score sit fjerde mål.

Trods de store øretæver så holdt Brenderup og Omegns Realskoles drenge humøret højt. De erkendte, at de bare havde tabt til et bedre hold, men de lovede at vende tilbage til næste års turnering. Ejby Skole er videre til tredje runde, og det bliver spændende at følge drengene fra Vestfyn i deres kommende kampe.

TV: Mange spark på straffe