Hattrick i tæt kamp

Kæmpede: Gæsterne kunne ikke komme tilbage trods god anden halvleg

Hjemmeholdet i et angreb. Foto: Jens Ole LS
Hjemmeholdet i et angreb. Foto: Jens Ole LS

Efter kampen mellem drengene fra Østre Skole og Haarby Skole, var det pigernes tur. Her havde hjemmeholdets piger lidt ekstra at spille for. Udover at spille for at vinde, så skulle de vise, at de modsat skolens drenge kunne kvalificere sig til næste runde. Og i hvert fald havde holdets anfører de optimistiske briller på.

- Vi er rimelig gode, for de fleste på holdet spiller i klub, så det skal nok gå, sagde Emma Kjærgaard inden kampen.

Se kampfakta her.

TV: Vandt trods brændte chancer

Solid føring
Hjemmeholdet lagde hårdt ud, og allerede i første minut havde de et godt skud, som gæsternes keeper på flotteste vis fik fistet over målet.

Men få minutter senere tog hjemmeholdets Emma Kjærgaard en længere dribletur og scorede sikkert. Det slog ikke gæsterne ud, og selvom hjemmeholdet havde overvægt i spillet, så kæmpede de godt. De kom da også frem til enkelte kontraangreb.

Midt i halvlegen slog Emma igen til, og igen scorede hun efter et par driblinger i feltet. Inden holdene gik til pause, sørgede Anna Kronborg for en pauseføring på 3-0.

Det kunne nemt være blevet til flere mål til hjemmeholdet, for chancerne var der. Men takket være gæsternes keeper, blev det ikke til flere mål inden pausen.

Der blev kæmpet om enhver bold i anden halvleg. Foto: Jens Ole LS
Der blev kæmpet om enhver bold i anden halvleg. Foto: Jens Ole LS

Gæster fik tur i hundehuset

Gæsterne på tavlen
I pausen havde Haarby Skoles træner en alvorlig snak med sine spillere, og nu var det et helt andet hold, der kom ud til anden halvleg. Nu viste holdet da også noget af det spil, holdets anfører havde givet udtryk for inden kampen.

- Vi kender hinanden fra klubfodbold, og kan derfor godt spille fodbold, sagde Malene Bjerg

Godt nok kunne de ikke forhindre hjemmeholdets Emma i hurtigt at score til 4-0, men nu kom de langt bedre ind i kampen. Det resulterede i, at de midt i halvlegen reducerede til 4-1, og da de et par minutter senere reducerede til 4-2, så kom der spænding om kampens udfald.

Begge hold kæmpede nu, så det næsten slog gnister. Der var masser af nærkampe, hvor flere spillere måtte ned og bide i græsset. Men flere mål blev det ikke til.

Hør Emma Kjærgaard i pausen her: