Helle for Daniel

Tre på stribe: Daniel Helle havde stor betydning for kampens udfald

Dagens mand i skysovs Daniel Helle. Foto: Ole Larsen
Dagens mand i skysovs Daniel Helle. Foto: Ole Larsen

Både holdkammerater og hjemmepublikum var glade for Pårup Skoles hurtige frontløber, Daniel Helle.

Flere gange sprintede han fra Søhusskolens forsvar, og det gav tre mål. Dermed bidrog han i den grad til Pårups Skoles sikre sejr på 7–0.

Se kampfakta her.

Se også: Unge fans kæmpede forgæves

Gik bedre end forventet
- Det gik bedre en ventet, både for holdet og mig. Det er første gang, vi spiller sammen og har heller ikke trænet, så det var en dejlig sejr, sagde en glad Daniel Helle efter kampen.

Daniel er ikke den eneste spiller fra Pårup Skole med fart i fødderne. Pårup havde egentlig ikke bolden meget mere end Søhusskolen, men holdet var utrolig effektiv på den sidste tredjedel af banen og straffede gang på gang Søhusskolens boldtab.

Se også: TV: Spillede sig Leth videre

En gang Pårup - altid Pårup
Søhusskolen kunne ikke for alvor presse hjemmeholdets forsvar, så det er svært at sige, hvor Pårup Skole står rent defensivt. Men i den anden ende kan det direkte, hurtige spil samt David Helle volde mange hold problemer.

- Vi har et spændende hold, så jeg håber, at vi når langt, siger David Helle.

To elever fra Pårup Skole er måske hæse i dag. Tobias og Magnus havde fået fat i to megafoner og brølede i næste en time kampråbet ud over Daniel Helle og co.:

- En gang Pårup - altid Pårup.

En gang Pårup - altid Paarup, brølede Tobias og Magnus i megafonerne. Både før, under og efter 7-0-sejren. Foto: Ole Larsen
En gang Pårup - altid Paarup, brølede Tobias og Magnus i megafonerne. Både før, under og efter 7-0-sejren. Foto: Ole Larsen

Måske får de ret. Drengene fra Paarup har i hvert lagt stærkt ud.

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere