Højme hoppede højest

Blev den store: Var stærkest i lokalopgør

Gæsterne var det stærkeste mandskab på dagen. Foto: Carsten Lausten
Gæsterne var det stærkeste mandskab på dagen. Foto: Carsten Lausten

I et massivt regnvejr blev drengekampen mellem Odense Friskole og Højmeskolen fløjtet igang. I kampens start virkede det som om, at det skulle blive en jævnbyrdig forestilling. Gæsterne fra Højmeskolen var tæt på chokstarten i første minut med et godt forsøg, der tvang hjemmeholdets målmand Laurits Haugaard til en klasseredning.

Derefter bølgede spillet frem og tilbage, men det blev hjemmeholdet, der kom først på tavlen, Huan blev spillet fri af Nikolaj og scorede sikkert til 1-0.

Det var dog også startskuddet til, at gæsterne skulle sætte sig på opgøret. Højmeskolen pressede spillet frem, og efter 11 minutter kom udligningen ved Andreas Ibsen, der opfangede en løs bold i feltet og bankede den i kassen til 1-1, og inden hjemmeholdet vågnede var stilling pludselig 3-1 til gæsterne. Først headede Mass Sise et godt indlæg i kassen, og umiddelbart efter var det Jeppe Frandsen, der høvlede en returbold i nettet.

Resten af første halvleg var med et klart overtag til gæsterne, og kort før pausen fik Casper Hjortebjerg øget føringen med et følt lob.

Se kampfakta her.

Sejrede på vikarlandsholdets bane

Fortsatte i samme spor
Kampbilledet var det samme efter pausen, og fem minutter inde i halvlegen blev kampen reelt punkteret. Casper Hjortebjerg sparkede et frispark ind mod mål, hvor Mass Sise snittede den i kassen, eller hvad?

- Jo jeg rørte den, fortalte Mass efter kampen med en angribers overbevisning.

Den var formentlig gået i kassen også uden berøring.

Nu skulle sejren bare køres sikkert hjem, men gæsterne blev lidt for afslappede. Efter 50 minutter slap hjemmeholdets hurtige angriber Huan fri. Højmes ellers stabile midterforsvarer Kasper Hansen trak ham ned, og det kostede både et straffespark og et direkte rødt kort til Kasper. Huan scorede sikkert på straffet og reducerede.

Lod fødderne tale

Slap med skrækken
Da Højme kort efter blev yderligere reduceret gennem et tåbeligt gult kort for usportslig opførsel, blev de pludselig presset. Men gæsterne slap med skrækken og vandt kampen med 5-2.

I næste runde er der lagt op til et revanceopgør mod Ådalskolen, der vandt holdenes møde sidste år med 2-1. Noget som Højmeskolens drenge ser meget frem til. Mulighederne må være gode, og holdet virker stærkere end sidste år, men de skal have styr på disciplinen på holdet.

Alt i alt var det en tilfreds anfører Jeppe Frandsen der efter kampen udtalte:

- Vi spiller en god kamp, og jeg er stolt af drengene, lød det fra anføreren.