Annonce:
Annonce:

Kendte deres besøgstid

Skarpt: Gæsterne slog til ti minutter før tid

Prismodtagerne efter tirsdagens kamp. Foto: Niels Kjestrup
Prismodtagerne efter tirsdagens kamp. Foto: Niels Kjestrup
Annonce:

Ét af tirsdagens opgør i Ekstra Bladet Skolefodbold stod mellem Vonsild Skole og Kolding Realskole, og det blev en ganske underholdende affære, selvom det kun blev til en enkelt scoring. Se kampfakta her.

Værterne fra Vonsild Skole lagde hårdt ud fra start, hvor de tilkæmpede sig flere store chancer, men gæsterne stod godt i defensiven og forhindrede værterne i at bringe sig i front.

Kom bedre med
Gæsterne havde dog også store chancer, og de satte sig mere og mere på kampen, som første halvleg skred frem. De var især dygtige i halvlegens sidste kvarter. Men selvom begge mandskaber spillede friskt til, blev der ikke scoret, inden dommeren fløjtede til pause.

I pausen fik hjemmeholdet at vide, at de spillede godt og blot skulle fortsætte de gode takter. Gæsterne gav hinanden gode råd og blev enige om at presse lige så hårdt, som de havde gjort i det sidste kvarter.

Annonce:

Pausesnak i gæsternes lejr. Foto: Niels Kjestrup
Pausesnak i gæsternes lejr. Foto: Niels Kjestrup

Kæmpede til det sidste

Straffe i tankerne
Anden halvleg startede i godt tempo, og begge hold var opsatte på at score kampens første mål. Keeperne leverede også nogle flotte redninger, og man havde så småt en straffesparkskonkurrence i tankerne, idet de to mandskaber spillede lige op med hinanden.  

Men efter 46 minutters spil skete der endelig noget. Hjemmeholdets Asger Nordstrøm tilspillede sig en flot chance, men det var desværre stolpe ud for Asger og co., der missede chancen for at bringe sig i front.

Fin opbakning på lægterne. Foto: Niels Kjestrup
Fin opbakning på lægterne. Foto: Niels Kjestrup

TV: Første halvleg var nok

Trak det længste strå
Og det må de ærgre sig gevaldigt over, for fire minutter efter kunne Peter Damkier gøre det til 1-0 for gæsterne, der dermed var på sejrskurs. De sidste ti minutter af opgøret blev derfor rigtig spændende, men der kom ikke flere mål, selvom der var flere store chancer i kampens døende minutter.

Annonce:

Det blev derfor Kolding Realskole, der sikrede sig billetten til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor de skal møde Sdr. Vang Skole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: