Klasse Karen klaskede til

Fremragende: Var en fryd for øjet

Gæsternes målmand havde en travl dag på kontoret. Foto: Palle Rhode
Gæsternes målmand havde en travl dag på kontoret. Foto: Palle Rhode

Kampen mellem Nymarkskolen og Skårup Skoles piger i Svendborg blev en ensidig affære. Der var kæmpe klasseforskel, og kampen sluttede 23-0 til førstnævnte.

Gæsterne fra Skårup tog nederlaget med godt humør og ved stillingen 9-0 efter 17 minutter kom en rammende bemærkning fra en af gæsternes spillere. Bolden var på vej til hjørne til hjemmeholdet, og en Skårup-spiller jagtede den for at undgå et hjørnespark. En anden af gæsternes forsvarsspillere råbte derfor.

 - Lad den løbe. Så har vi da fred så længe.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Chancefattig affære

Kun et hold på banen
Men som sagt var det en meget ensidig forestilling, der endte med et sandt målorgie for hjemmeholdet.

Nymarkskolen kan glæde sig over at have en super spiller i Karen Knudsen, som er i en klasse for sig og derfor helt naturligt modtog fidusbamsen.

Hos Skårup Skole var trods alt et par spillere, der viste god fodboldforståelse. Nemlig Alberte Hornshøj, der både driblede og sparkede på et niveau som matchede hjemmeholdet.

Og gæsternes Nanna viste fornuftigt spil og gode konstruktive tilråb og hjælp til holdets målmand. Derfor modtog hun fairplay-håndklædet, hvilket gæsterne trods alt kunne glæde sig en smule over.

Nymarkskolen er med storsejren videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, og de bliver spændende at følge i resten af turneringen.