Klasse keeper

Beskyttede imod storsejr: Det kunne været gået helt galt, hvis det ikke var for målmand Aleksander

Det var takket være Aleksander Dukic, at nederlaget ikke blev større. (Foto: Preben Nielsen)
Det var takket være Aleksander Dukic, at nederlaget ikke blev større. (Foto: Preben Nielsen)

Fredag tog drengene fra Munkebjergskolen imod Ejerslykkeskolen. Det var et ægte odenseansk lokalopgør mellem de to naboskoler i Odense M. Der blev også gået til stålet og løbet og kæmpet af et godt hjerte. Det stod dog hurtigt klart, at drengene fra Munkebjerg var deres modstandere overlegne i teknik og hurtighed.

Se kampfakta her.

Lige ved og næsten

Flere gengangere
Munkebjergs træner fortalte, at flere af spillerne på dette års hold også spillede med i sidste års turnering, hvor holdet nåede rigtig langt i turneringen. Der var en vis rutine at spore. Holdet råder over nogle gode individualister i midtbanekreatøren Malthe Høgh og den lille Granit Imishti. Det var netop Granit, der efter godt 10 minutters spil bragte sit hold foran på et flot sparket langskud.

Fantastisk målmandspræstation
Kort efter stod det 2-0 ved Rinor Cocaj. Så tog Malthe over og scorede to mål i slutningen af 1. halvleg. I begyndelsen af anden halvleg var en af Ejerslykkes forsvarere så uheldig at sende bolden i eget net.

Havde det ikke været for en virkelig kraftpræstation af Ejerslykkes målvogter Aleksander Dukic, kunne det godt være blevet mere end de 4-0 ved pausen. Han havde flere store redninger og var virkelig en stor hjælp for sit hold.

Efter pausen tog drengene fra Munkebjerg det noget mere roligt. De lod Ejerslykke-drengene komme lidt mere frem på banen. Et par gode målchancer blev det da også til, men også Munkebjergs målmand Arnel Sehovic viste sin klasse og reddede. Kampen sluttede 5-0 til Munkebjerg-holdet.

Ejerslykke-drengene hang lidt med hovedet efter nederlaget. De havde dog kæmpet flot. (Foto: Preben Nielsen)
Ejerslykke-drengene hang lidt med hovedet efter nederlaget. De havde dog kæmpet flot. (Foto: Preben Nielsen)