Klasse klask

Uddelt øretæver: Der var simpelthen klasseforskel i fredagens opgør

Tingløkke-pigerne kørte simpelthen deres modstander over. (Foto: Preben Nielsen)
Tingløkke-pigerne kørte simpelthen deres modstander over. (Foto: Preben Nielsen)

Pigerne fra Hjallesesskolen skulle forsøge at gøre det bedre end drengene imod Tingløkkeskolens piger. I pigekampen var klasseforskellen dog endnu større. Hvis Tingløkkes piger ikke havde trådt på bremsen ind imellem, ville udklassningen havde været betydeligt større end de 18-0, der blev kampens resultat.

Se kampfakta her.

Se også: Sikker sejr

Et imponerede hold
Tingløkke-holdet råder over et meget stærkt og homogent hold. En del af pigerne spiller til dagligt i den lokale klub Dalum, men tre af dem Maja, Fie og Mikala spiller alle i OB, hvor de spiller på U17-hold.

— Det er altså ret svært at spille mod nogen, der ikke spiller på den måde, altså ikke er vant til at spille fodbold, udtalte Fie fra sidelinjen.

Det var der tydeligvis ikke mange af pigerne fra Hjalleseskolen, der gør. De havde besvær både med bolden, fodboldregler og dommeren. Han havde fra start nægtet fire piger deltagelse, fordi de ikke havde benskinner på. De blev dog lånt hos drengene og de kunne komme på banen.

Trekløveret fra Tingløkke, som alle spiller på OBs U17-hold. (Foto: Preben Nielsen)
Trekløveret fra Tingløkke, som alle spiller på OBs U17-hold. (Foto: Preben Nielsen)

Se også: Klasse keeper

Fordelte målene godt
Tingløkke-pigerne fordelte de 18 mål på 8 spillere. Fie Steenberg-Hansen scorede fire, Thea Slot scorede tre, søsteren Sara Slot scorede to, Amalie Klejst scorede to, Laura Pauli scorede to, Maja Durck scorede to, mens det sidste mål blev sparket ind af Camilla Kring.

Holdlederen forsøgte også at få målvogteren på scoringslisten, da holdet i anden halvleg fik et straffespark, men målvogter Jenin El-Hassan brændte den store chance ved at sparke på stolpen.

Der er i øvrigt det særkende ved Tingløkkes hold, at der er flere par søskende på holdet. Camilla og Caroline Kring, Sara og Thea Slot samt Emilie og Laura Pauli, der ikke bare er tvillinger, men trillinger. Deres bror Hans Cristian Pauli spiller på skolens drengehold og scorede også mål i dagens drengekamp.