Klasse-Krog klappede til

Stor præstation: Var ustoppelig fra start til slut

Anna Krog var kampens store profil med både assists og mål. Foto: Lars Pedersen
Anna Krog var kampens store profil med både assists og mål. Foto: Lars Pedersen

Meget hurtigt i kampen mellem Kroggårdsskolens og Søhusskolens pigehold i anden runde på Fyn stod det klart, at det var to teknisk dygtige hold, som stod godt til hinanden. Der blev brilleret med gode tæmninger, flotte vendinger og sikkert pasningsspil. Lidt ærgerligt, at et af de to hold måtte lade livet efter kampen, for begge hold havde klart potentiale til mere.

Se kampfakta her.

Gæster fik tur i hundehuset

Forsigtig start
Der gik dog ti minutter, inden kampens første scoring faldt. Gæsternes Luna Thomsen slog et perfekt indlæg ind foran mål, hvor Fie Jakobsen kom spurtende og flugtede bolden ind bag en chanceløs Caroline Enghoff i hjemmeholdets mål.

Føringsmålet til Søhusskolen gav lidt uro i hjemmeholdets forsvar, hvilket gæsterne udnyttede blot to minutter senere, hvor Mille Nielsen lagde en bold ned bag hjemmeholdets to stoppere i det centrale forsvar, og så kunne holdets store profil Anna Krog let sparke bolden ind til 2-0. Momentum var nu totalt i gæsternes favør, og hjemmeholdets fine start føltes pludselig langt borte.

Kroggårdsskolen spillede kun med Nanna Næshave i angrebet, og alt for ofte var hun omringet af et hurtigt Søhus-forsvar, så rent offensivt skete der simpelthen for lidt, og da gæsterne virkede godt tilfredse med deres 2-0-føring, skete der ikke mere nævneværdigt i første halvleg.

Enligt mål var nok

Taktiske ændringer
Træner for Kroggårdsskolen, Kasper Holm, benyttede pausen til at foretage to udskiftninger i håb om, at det kunne styrke offensiven. Rent faktisk fik hjemmeholdet  anden halvlegs første målchance, da Jasmin Damsted fik afsluttet fra kanten af straffesparksfeltet, men skuddet gav ikke de store problemer for Silke Nielsen i gæsternes mål.

Den offensive opblomstring for hjemmeholdet blev dog en meget kort affære, for i anden halvlegs 4. minut slog gæsterne kontra. Et godt kollektivt pres på hjemmeholdets forsvar endte med, at bolden havnede inde i straffesparksfeltet hos Anna Krog, der flot lagde bolden ind bag Caroline Enghoff til stillingen 3-0.

Gæsterne var det bedste hold gennem hele kampen. Foto: Lars Pedersen
Gæsterne var det bedste hold gennem hele kampen. Foto: Lars Pedersen

Cruise control i sejr

Gæsterne bare bedst
Søhusskolen kom på 4-0 ved Mathilde Tesgaard, der efter flot forarbejde af Anna Krog kunne sende bolden henover hovedet på Caroline Enghoff og i kassen. Et flot mål lige efter fodboldens ABC.

Med et kvarter igen behøvede Mathilde Tesgaard blot at sætte en inderside på bolden, da hun tæt inde under mål kom først på bolden efter et hjørnespark, og så var stillingen 5-0.

I kampens sidste minutter fik Kroggårdsskolen presset spillet længere frem på banen, og holdet havde fortjent en reducering ved Jasmin Damsted, men Silke Nielsen kom godt ud af sit mål og fik afværget forsøget, og derfor endte kampen 5-0.

En fortjent sejr til Søhusskolen, der virker godt besat på alle pladser, men Kroggårdsskolen kan forlade turneringen med oprejst pande, for de viste i glimt rigtig pænt fodbold. Søhusskolen skal i tredje runde møde Ubberud Skole.