Annonce:
Annonce:

'Kløverne' knuste modstanden

Sikker sejr: Kløver-drengene sprudlede og snuppede en 4-0-sejr

Et af straffesparkene til 4kløverskolen. (Foto. Leif Dalskov-Andersen)
Et af straffesparkene til 4kløverskolen. (Foto. Leif Dalskov-Andersen)
Annonce:

Med stor spænding mødte de to hold op til kampen, hvor Ferritslev Friskole havde sin anden optræden i turneringen og 4kløverskolen fra Ørbæk vendte tilbage efter flere års fravær.

Se kampfakta her.

Defensiv taktik
Det rødblusede hjemmehold var tændte og opsatte fra starten. Nu skulle det være. Første sejr i turneringen. Det ligger lige til højrebenet. 4kløverskolen, som mest består af de lokale helte fra Ørbæk, havde deres træner fra klubben som tilskuer. Mon ikke også han kunne give et par gode råd, hvis det skulle være nødvendigt.

For stor en mundfuld

Annonce:

Træner René havde dog lagt en lidt defensiv taktik fra starten. Det viste sig dog hurtigt, at de sortklædte ørbækkere tog teten, så den defensive taktik var ikke nødvendig. Der var flere gennemspillede angreb, som nok burde have givet pote. Det ene skud efter det andet røg forbi, over eller klaret af den superkæmpende Ferritslev-målmand, Gustav Rasmussen.

Brugte han ikke hænder og fødder, stod munden ikke stille hos anføreren. Positive og konstruktive tilråb til spillerne.

— Kom igen, godt fightet, kom nu gutter, vi kan godt!

Rasmus Andersen fra Ferritslev Friskole på bolden. (Foto: Leif Dalskov-Andersen)
Rasmus Andersen fra Ferritslev Friskole på bolden. (Foto: Leif Dalskov-Andersen)
 

Skulle nå bussen
Pausen blev brugt til at justere opstillingen. René mente, at Viktor Bergholdt-Damgaard skulle holde sig på midten. Så skulle chancerne nok melde sig og målene ditto.

— Vil skal jo gerne nå bussen, sagde han og hentydede til, at en straffesparksafgørelse ikke var at foretrække.

Knapt var vi i gang med anden halvleg, før bolden blev spillet ind over til netop Viktor Bergholdt-Damgaard, der med køligt overblik sendte bolden forbi keeperen, til det forløsende mål til 1-0. Da Viktor kort tid efter øgede til 2-0 og Casper Kruse til 3-0, var kampen reelt afgjort.

TV: Klar igen næste år

Annonce:

To straffespark til de sortblusede resulterede i en slutstilling på 4-0 til 4kløverdrengene. Jacob Laxy scorede og Kruse brændte på de oplagte muligheder.

Efter kampen var der ingen tvivl om, at Viktor Bergholdt-Damgaard skulle hædres med bamsen for udeholdet, mens den evigt fightende Gustav Rasmussen fik fairplay-håndklædet. Forsvarsdirigenten Marcus Møller tog sig af fidusbamsen for hjemmeholdet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: