Kort vej hjem

Fornemt: Hunderupskolen tog en sejr med hjem i bagagen

Hunderupskolen trak det længste strå i fredagens opgør. Foto: Palle Rhode
Hunderupskolen trak det længste strå i fredagens opgør. Foto: Palle Rhode

”Bedst af tre” hedder det i flere sportsgrene, når der tales om sæt. Samme betegnelse kunne næsten bruges om kampen mellem Seden Skoles drenge og Hunderupskolen. Skolerne mødtes i 2016 og 2017 med en sejr til hvert hold. Så nu lå det lidt i luften, at det skulle afgøres i det tredje møde på tre år.

Opvarmning allerede klaret
Hunderupskolen cyklede de otte-ni kilometer, der er mellem Hunderupskolen og Seden Skole, og som de sagde:

- Det var så opvarmningen.

Måske det var årsagen til, at de var tættest på at score i første halvleg.

Seden Skole er et godt teknisk funderet hold, der dog havde det lille problem, at dommeren skulle kanøfles, hver gang fløjten lød til fordel for modstanderne. Dommer Andersen dømte egentlig en ganske fornuftig kamp og gjorde intet forkert i bred forstand, men det mente drengene fra Seden Skole ikke i rigtig mange situationer, og dermed glippede koncentrationen.

TV: Selvmål før lukketid

Satte sig på tingene
Fra anden halvlegs start satte Hunderupskolen sig for alvor på opgøret, og da først anfører Bastian Hansen i det femte minut af anden halvleg scorede til 1-0, var det som om, at gassen gik af ballonen hos Seden Skole.

Topscorer Gustav Gaarde gjorde efterfølgende det onde ved Seden Skole, da han nettede to flotte mål. Anfører Bastian cementerede sejren med yderligere et mål.

4-0 til Hunderupskolen, og cyklerne kunne pakkes til hjemturen med yderligere otte-ni km i benene.

Tæt affære

Annette-mor
Hunderupskolens fidusbamse gik oplagt til anfører Bastian Hansen, der spillede en fantastisk god kamp, hvor han blandt andet nettede to scoringer.

Hos Seden Skole fik Espoir Elocho fidusbamsen efter hans flotte præstation i forsvaret – særligt i første halvleg. Og Noah Jensen fik fairplay-håndklædet for en fin og fair indsats uden brok overhovedet.

Det skal også nævnes, at teamet bag Hunderupskolen med træner Morten Rasmussen i spidsen er et populært par hos drengene. Morten står for det fodboldmæssige, hvor han som tidligere professionel naturligvis har styr på det fodboldmæssige.

Men vi må ikke se bort fra "Annette-mor”, som drengene kalder hende, der sørger for alt det praktiske. Herunder tøjvask, drikkevare, trøster med en krammer, fysisk hjælp til eventuelle skader og psykisk førstehjælp, hvis der er behov. Ikke underligt, at drengene kalder den glade lærer for ”Annette-mor”.

"Annette-mor" spreder humør blandt spillerne. Foto: Palle Rhode

Op på jernhesten igen og hjemad med en sejr i bagagen. Foto: Palle Rhode
Op på jernhesten igen og hjemad med en sejr i bagagen. Foto: Palle Rhode

KAMPFAKTA:

Resultat:
Seden Skole - Hunderupskolen, 0-4

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Espoir Elocho, Seden Skole
Bastian Hansen, Hunderupskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Noah Jensen, Seden Skole