Annonce:
Annonce:

Kynismen sejrede

Manglende skarphed: Blev straffet af modstanderen

Gæsternes Mathias Tommaselli viste skarphed i kampen. Foto: Sebastian Panton
Gæsternes Mathias Tommaselli viste skarphed i kampen. Foto: Sebastian Panton
Annonce:

I denne kamp blev vi bekræftet i, at fodbold handler om at lave mål. Spillet kan være nok så godt og chancerne nok så store, men det handler om at få puttet bolden i kassen.

Drengene fra Henriette Hørlücks Skole skulle prøve at revanchere for dagens tidligere nederlag til Sct. Hans Skole, da de to mandskaber tørnede sammen på sidstnævntes hjemmebane.

Se kampfakta her.

Fodbold slog volleyball

Hjemmeholdet bedst fra land
Dette gik dog ikke helt efter planen. Kort inde i kampen blev hjemmeholdets Armin Dautovic sendt af sted i dybden, og med hans høje fart fik han løbet fra gæsternes forsvar og fik endda også rundet målmanden med bolden. Gæsternes målmand fik fældet Armin.

Annonce:

Straffe til hjemmeholdet der dermed fik en gylden mulighed for at bringe sig foran. Der var store protester fra Sct. Hans Skoles bænk, da de mente, at gæsternes målmand, Oscar Kristensen, som til daglig spiller i OB, burde straffes med enten det gule eller det direkte røde kort.

Dommerens kort blev dog i lommen, og i stedet kunne Sct Hans Skoles midterforsvar Carl-Emil Schøsler stille sig ned til pletten for at udføre straffesparket. Sparket var dog svagt og i kort øjeblik blev man taget tilbage til Rusland og Nicolai Jørgensen brændte straffe.

Gæsternes målmand reddede sikkert, og stillingen var derfor stadig 0-0 til stor ærgrelse for hjemmeholdet.

Henriette Hørlücks Skoles målmand spillede en stor kamp. Foto: Sebastian Panton
Henriette Hørlücks Skoles målmand spillede en stor kamp. Foto: Sebastian Panton

TV: Gæster fik tur i møllen

Blev hurtig straffet
Når man ikke udnytter sine gode perioder, så er det som regel sådan i fodbold, at det bliver straffet hårdt i den modsatte ende, og i dagens kamp var det ingen undtagelse.

Efter omkring 20 minutter  blev der slået et godt indlæg ind til gæsternes Mathias Tommaselli, som kom flot op og headede bolden i kassen til stillingen 1-0 til udeholdet. Herefter var det som om, at Henriette Hørlücks Skole fik mere styr på kampen.

Annonce:

Sct. Hans Skole havde svært ved at spille bolden fremad, og gæsterne havde derfor nemt ved at vinde boldene på hjemmeholdets banehalvdel. Dette resulterede i en 2-0-scoring igen af Mathias Tommaselli, som nemt blev sendt i dybden alene med hjemmeholdets målmand, som han derefter udplacerede sikkert. Nu var vejen tilbage i opgøret virkelig lang for Sct. Hans Skole.

Stensikker sejr og videre

Skarpheden manglede
Et eller andet havde hjemmeholdet ændret, for i anden halvleg kom Sct. Hans frem til den ene hundred procents chance efter den anden, men takket være en uskarp Armin Dautovic og en velspillende Oscar Kristensen i gæsternes mål, forblev føringen til Henriette Hørlücks Skole.

Præcis som første halvleg skete der det, som oftest sker i fodbold, når man ikke kan score på sine chancer. Man bliver straffet i den anden ende, og dette var endnu engang tilfældet.

Annonce:

Efter en god mulighed til hjemmeholdet, som blev forspildt, fik Henriette Hørlücks Anton Clausen i stedet muligheden for at lukke kampen, og Anton svigtede ikke, og så kunne han sikkert gøre det til 3-0 for gæsterne.

3-0 blev også kampens resultat, og dermed blev Sct. Hans Skole i den grad straffet for deres manglende skarphed af et effektivt Henriette Hørlücks mandskab.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Sct. Hans Skole - Henriette Hørlücks Skole, 0-3

Prisvindere:

Fidusbamser:

Armin Dautovic, Sct. Hans Skole

Oscar Kristensen, Henriette Hørlücks Skole

Fairplay-håndlædet:

Hjalte Hemmingsen, Sct. Hans Skole

Dermed fik Henriette Hørlücks Skole revancheret pigernes nederlag fra tidligere og er dermed videre til næste runde.

De brændte chancer blev afgørende for kampens udfald. Foto: Sebastian Panton
De brændte chancer blev afgørende for kampens udfald. Foto: Sebastian Panton
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: