Lige ved og næsten

Tæt opgør: Enligt mål afgjorde sagen i anden halvleg

Hjemmeholdet kæmpede i den grad for det. Foto: Carsten Lausten
Hjemmeholdet kæmpede i den grad for det. Foto: Carsten Lausten

Det var to hold, der stod godt til hinanden i pigekampen mellem Otterup Realskole og Søndersøskolen. Begge hold var velorganiserede og ville gerne frem på banen.

Se kampfakta her.

Fyn TV: Blev lidt for selvsikre

Stod stærkt
Det så man allerede i indledningen, hvor hjemmeholdet spillede sig frem til en dobbelt chance. Begge forsøg blev dog glimrende reddet af Katrine Drengsgaard i udeholdets mål.

Herefter var kampen helt lige. Dog virkede det som om, der var lidt mere tyngde i hjemmeholdets spil anført af Camilla og Viktoria, dog uden det kastede de store chancer af sig. Dertil stod udeholdets forsvar for velorganiseret. I den anden ende var det Sara Madsen og Freja Brunse, der var de toneangivende. Efter 22 minutter driblede sidstnævnte sig fri, afsluttede godt, men desværre for hende lige på målmanden.

Mod slutningen af halvlegen overtog udeholdet spillet, uden der dog kom noget ud af det.

Det var en velspillet kamp mellem de to drengehold. Foto: Per Bo Christensen Fyn TV: Bølget spil

Enligt mål
Det gjorde der til gengæld fra anden halvlegs start. Efter et godt angreb genvandt de bolden. Freja Brunse driblede sig fri, og denne gang svigtede hun ikke og placerede fladt bolden ved fjerneste stolpe til 1-0 til gæsterne. Udeholdet holdt fast i overtaget og fik skabt nogle gode chancer dog uden at få udbytte af anstrengelserne. Det var svært for begge hold at spille sig igennem, dertil var modstanderen for velorganiseret og afleveringerne for upræcise.

Som det ofte sker, når man ikke får lukket en kamp, kommer modstanderen tilbage. Således også her, hvor hjemmeholdet fik kæmpet sig ind i kampen. De havde også mulighederne for at udligne, men uskarphed og godt målmandsspil forhindrede det.

Skudstatisikken for den underholdende og meget lige kamp kampen endte 6-6, men udeholdet var lidt skarpere. Derfor er det dem, der skal møde Kystskolen i næste runde.

De tre prisvindere. Foto: Carsten Lausten
De tre prisvindere. Foto: Carsten Lausten
 

1 af 2 Klar til kampstart. Foto: Carsten Lausten
2 af 2 Hjemmeholdet kæmpede i den grad for det. Foto: Carsten Lausten