Lyhne lynede gæsterne videre

Bare bedre: Udeholdet tog teten et kvarter før tid

Glade prismodtagere efter kampen mellem Sct. Norberts Skole og Kirkebakkeskolen. Foto: Niels Kjestrup
Glade prismodtagere efter kampen mellem Sct. Norberts Skole og Kirkebakkeskolen. Foto: Niels Kjestrup

Ét af onsdagens opgør i Ekstra Bladet Skolefodbold bød på en spændende og velspillet kamp i Vejle, hvor Sct. Norberts Skole tog i mod Kirkebakkeskolen. Se kampfakta her.

Begge mandskaber gik ind til onsdagens kamp med et fint udgangspunkt, hvor værterne fra Sct. Norberts Skole havde en 4-2-sejr i bagagen, mens gæsterne fra Kirkebakkeskolen havde vundet 10-9 over Hældagerskolen efter straffespark.

De to mandskaber stod godt til hinanden og skulle lige føle hinanden på tænderne, men det varede ikke længe, før Kirkebakkeskolen fik bolden op på værternes banehalvdel og havde farlige skud mod mål. Der var dog en dygtig målmand, som klarede ærterne, hvis ikke det stærke forsvar forinden havde vristet bolden fra gæsterne.

Sådan fortsatte spillet hele første halvleg, hvor gæsterne havde overtaget, men fik god modstand fra værterne, der også havde et par farlige angreb, hvor bolden gik ved siden af, eller blev reddet af  målmanden.

Flot opbakning på lægterne. Foto: Niels Kjestrup
Flot opbakning på lægterne. Foto: Niels Kjestrup

Nettede kort inden pausen
For eksempel havde Tobias fra Sct. Norberts Skole i det 25. minut et farligt skud, som gik lige forbi målet

Derfor en meget underholdende første halvleg, som så ud til at skulle ende målløs. MEN i det 29. minut lykkedes det for Jens fra Kirkebakkeskolen at passere målmanden og nette til 1-0. Det var også stillingen, da dommeren fløjtede til pausen.

I pausen blev der givet gode råd til spillerne. Gæsterne lavede om på opstillingen og spillede 4-3-3 i anden halvleg. Værterne fra Sct. Norberts fik at vide, at de havde kæmpet godt, men skulle være bedre til at modtage bolden fra hinanden og spille frem.

Obel buldrede videre

Bragte spænding tilbage i kampen
Anden halvleg startede igen med gode angreb fra begge hold. I 38. minut lykkedes det for Tobias at udligne til 1-1, hvilket vakte stor jubel fra de mange kammerater, der var mødt op for at støtte spillerne.

Nu bølgede kampen frem og tilbage med gode forsøg.

Pausesnak. Foto: Niels Kjestrup
Pausesnak. Foto: Niels Kjestrup

TV: Dramatik fra pletten

Tog teten
I det 46. minut bragte Victor Lyhne gæsterne foran 2-1, og seks minutter senere var det Lasse Thomsen, der udbyggede føringen til 3 - 1.

Herefter gik værterne lidt i stå og fik ikke dækket ordentligt op, så Jonas Duedal slap igennem forsvaret og overrumplede målmanden og nettede til 4-1

Det ville værterne ikke have siddende på sig og gik virkelig til den. Blandt andet havde Laurids et godt skud, som målmanden dog reddede. Senere lykkedes det dog Jonas at pynte på resultatet til slutresultatet 4-2.

Opgøret endte således 4-2 til Kirkebakkeskolen, der nu er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Sct. Norberts Skole - Kirkebakkeskolen, 2-4

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Tobias Frederiksen, Sct. Norberts Skole
Victor Lyhne Kristensen, Kirkebakkeskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Andreas Köllner, Sct. Norberts Skole