Mathildes målshow i søstersejr

Stor profil: Samme pige lavede alle Vonsild Skoles mål i første runde

Mathilde og søster Signe Petersen. Foto: OHA
Mathilde og søster Signe Petersen. Foto: OHA

Der var en over alle andre i pigekampen mellem Sct. Michaels Skole og Vonsild Skole. Nemlig Mathilde Petersen fra Vonsild Skole. Hun var helt fantastisk hele kampen igennem og lavede alle mål og 3-0-sejren til Vonsild.

God kamp! Foto: OHA
God kamp! Foto: OHA

Se kampfakta her

Flot og tæt kamp
Kampen var meget intens i første halvvej, hvor begge hold havde deres chancer og spil, og man kunne ikke forudse, hvem der ville vinde. Men så kom Mathilde, som til daglig spiller på pigeholdet i Kolding Q, i gang med sit målshow.

TV: Langskudsskytte: Kæmper til vi brækker os

Nærmere præcis fem minutter før pausen, hvor hun lynede første gang. 1-0 til Vonsild.

TV: Mie og Marie med målene

Søster med på holdet
I anden halvleg fandt hun vej til målet to gange og blev den helt store helt. Hendes holdkammerater havde mange gode chancer, men det blev ved de tre mål for Vonsild i den underholdende dyst.

Intens kamp om bolden. Foto: OHA
Intens kamp om bolden. Foto: OHA

En af grundene til, at Vonsild blev holdt på tre mål, var Camilla Zimmer i målet for Sct. Michaels. Hun stod en forrygende kamp og klarede mange svære bolde. Det fik hun fortjent en fidusbamse for.

Guld i 2015 - på rette spor igen

En af dem, der kunne se Mathildes målshow, var hendes lillesøster Signe. Hun spillede også en god kamp, så mon ikke de to piger glæder sig til næste rundes kamp. De nød i hvert fald sejren sammen.

Mathilde med fidusbamse. Foto: OHA
Mathilde med fidusbamse. Foto: OHA