Midtbaneprofil: 'Vi skal ændre det meste'

Nymarkskolen: Oliver Olsson tror på sejren i semifinalen

Oliver Olsson har været vigtig for Nymarkskolen. Foto: Henrik Schou
Oliver Olsson har været vigtig for Nymarkskolen. Foto: Henrik Schou

Tirsdag 9. april kl. 12.30 er det tid til at finde den anden finalist i denne sæson, når Nymarkskolen tager imod Nibe Skole.

Med på hjemmeholdet er Oliver Olsson, der har været en vigtig brik på holdet. Han er klar til kampen på tirsdag, men holdet som helhed har ikke forberedt sig så meget på semifinalen endnu. 

- Vi har ikke forberedt os så meget, men vi har selvfølgelig taktikmøde før kampen på kampen på tirsdag, fortæller midtbanespilleren.

Sådan jublede matchvinder Oliver Olsson efter sin sikre scoring på straffespark. Foto: Henrik Schou Fyn TV: Svensker afgjorde fremragende kamp

Skal tage gejsten med
I kvartfinalen kom spillet aldrig for alvor til at fungere for Nymarkskolen. Men det er Oliver også meget ærlig omkring.

- Vi skal ændre det meste fra kvartfinalen til den her kamp.

- Vi kan tage vores gejst og vores attitude med fra kvartfinalen, men vi fik aldrig vores spil til at hænge sammen. Vi holdt et møde et par dage efter kampen, hvor vi talte om de ting, vi skulle ændre, uddyber han. 

- Jeg tror bare, at det var fordi, at vi havde haft en så lang pause, hvor vi ikke havde spillet skolefodbold. Jeg tror, at det har hjulpet, at vi har fået en kamp i benene, understreger profilen.

Drengene fra Nymarkskolen tager imod Nibe Skole i dette opgør. Foto: Henrik Schou Fyn ZOOM: Nymarkskolen - Nibe Skole

Tror på sejren
I semifinalen står holdet overfor Nibe Skole, hvor Simon Meling har været en vigtig spiller i gæsternes defensiv. Men Oliver tror, at han har løsningen til at sætte Simon ud af spillet.

- Det handler om at spille rundt om ham og spille hurtigt langs jorden, forklarer han.

I kredsfinalen var Gustav Storm en vigtig spiller for holdet. Han var dog ude i kvartfinalen, og det er fortsat ikke helt sikkert, om han bliver klar til semifinalen, fortæller Oliver.

Der er dog ingen tvivl om, at drengene vil gøre meget for at nå finalen.

- Vi vil gøre, hvad vi kan for at komme i finalen. Vi skal bare få spillet til at køre, så tror jeg på det.

- Jeg har svært ved at komme med en konkret bud på resultatet, men jeg tror, at vi vinder, afslutter Oliver Olsson.