Annonce:
Annonce:

Nye elever slog til

13 drenge og en pige: Snuppede sejren til sidst

Rågelund-keeper Jacob Jønsson holdt nullet for sit hold. (Foto: Lars Pedersen)
Rågelund-keeper Jacob Jønsson holdt nullet for sit hold. (Foto: Lars Pedersen)
Annonce:

I drengenes første runde skulle Agedrup Skole en tur på udebane, for at møde Rågelund Efterskole. Inden kampen fangede vi den tidligere divisionsspiller, Carsten Andersen, til en snak om holdets muligheder.

— Vi har ikke de store forventninger nu, men holdet kan blive godt i løbet af et år eller to, fortalte han.

Dagens modstandere fra Rågelund Efterskole havde først og fremmest haft travlt med at screene de nye elevers fodboldevner, for ud af skolens små 90 elever, så var de 68 helt nye og havde kun gået på skolen i to-tre uger. Det var dog lykkedes, at finde 13 drenge og en pige, Louise Persson, til dagens opgave.

Seje Louise Pedersen spillede sammen med drengene. (Foto: Lars Pedersen)
Seje Louise Pedersen spillede sammen med drengene. (Foto: Lars Pedersen)
 

Se kampfakta her.

Kampen blev aldrig en særlig velspillet affære, men hvad der manglede af boldfinesser og flot spil, blev opvejet af spændingen.

Annonce:

I kampens indledning var det hjemmeholdet fra Rågelund Efterskole, der spillede sig frem til de største chancer. Efter fem minutters spil havde Jonas Jacobsen således frit skud tæt inde under mål, men Agedrups målmand, Kristian Nielsen, hev en flot redning ud af ærmet.

Efter 10 minutters spil blev Rågelunds Simon Birk spillet fri, men alene med Kristian Nielsen svigtede nerverne, og bolden røg snert uden om den ene stolpe.

TV: Begge hold var favoritter

Målløs halvleg
Agedrup Skole kom nu bedre ind i kampen. Efter 14 minutter havde Rågelunds målmand, Jacob Jønsson, store problemer med et langskudforsøg. Agedrup spillede primært på lange bolde til Christoffer Pedersen og Emil Knudsen, som var hurtigere end Rågelunds forsvar, men det kneb lidt med kvaliteten i fremlægningen af bolde til de to unge herrer.

Halvlegsstillingen var 0-0. Det resultat kunne Agedrup være bedst tjent med, mens Rågelunds træner mente, at det var utroligt, at hans hold ikke havde fået scoret i løbet af første halvleg.

TV: Flittige Flindt

Annonce:

Endelig mål
Vi skulle hen til kampens 41. minut, inden den første scoring faldt. Rågelunds Mathias Larsen løb fra Agedrups højre back, og afleverede bolden på tværs i straffesparksfeltet til Jonas Jacobsen, som uselvisk sendte bolden videre til Mikkel Aa, som sendte bolden i mål.

Bagud med 1-0 satsede Agedrup offensivt. De spillede således med kun tre forsvarsspillere, hvilket naturligt levnede gode muligheder for hurtige omstillinger.

'Kløverne' knuste modstanden

Bedst som man troede udligningen kunne ligge og lure, så blev Rågelund tildelt et frispark. Her blev bolden trillet på tværs til Jonas Jacobsen, der ramte bolden perfekt. Bolden ramte overliggeren og slog ned på målstregen. Dommeren pegede mod midten - 2-0 til hjemmeholdet.

Bagud 2-0 med små fem minutter igen, fik Agedrups Anders Juel reduceret til 2-1, men tættere på kom gæsterne ikke, trods et massivt pres i slutminutterne. Dermed er Rågelund Efterskole videre til anden runde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: