Annonce:
Annonce:

Nymarkskolen klar til semifinalen

Rodet affære: Kampen blev afgjort i de døende minutter

Nymarkskolen er i semifinalen efter en meget rodet kvartfinale. Foto: Henrik Schou
Nymarkskolen er i semifinalen efter en meget rodet kvartfinale. Foto: Henrik Schou
Annonce:

Drengene fra Nymarkskolen er det tredje hold i denne sæson, der har sikret sig billetten til semifinalerne. Det blev en realitet efter kvartfinalen mod Tønder Overbygningsskole, hvor Nymarkskolen vandt 2-1 på udebane.

TV: Helten med kollapset lunge

Rodet start
Rammerne til kampen var for alvor sat inden første fløjt. Der var fans i massevis, og der var ekstremt god stemning på sidelinjen.

Der var lagt op til kamp med masser af fight og god fodbold. Desværre var det nærmere fejl fra begge hold, der satte det største præg på kampen.

Nymarkskolen havde overtaget i første del af kampen og havde det første skud på mål.

Efter fire minutter af kampen var det dog Tønder Overbygningsskole, der havde første store chance. En fejl i Nymarkskolens forsvar var lige ved at føre til mål, men bolden blev stoppet på stregen.

Annonce:

Nogle af tilskuerne var mødt op med tromme og musik for at skabe stemning til kampen. Foto: Henrik Schou
Nogle af tilskuerne var mødt op med tromme og musik for at skabe stemning til kampen. Foto: Henrik Schou

Efter 11 minutter af kampen var det i den anden ende, at den var gal. Tobias Lauridsen fra udeholdet fik en lang, høj bold op ad banen, og alene med keeperen fik han sat hovedet på bolden. 1-0 til Nymarkskolen.

Kort forinden havde gæsternes Hjalte Gaarde fået gult kort for at skubbe i ryggen, og i samme omgang blev Tobias Lauridsen skiftet ind. Han havde dermed kun været på banen i knap et minut, før han scorede kampens første mål.

Blot syv minutter efter kom kampens andet gule kort. William Jensen fra Nymarkskolen ramte bolden med hånden i feltet, og der blev dømt straffe. Noah Wendicke fra Tønder Overbygningsskole scorede sikkert.

Se målet på straffe her:

Sådan gik finalerne i Vejle

Forsvaret sat under pres
Efter de to første mål var det værterne, der sad mest på spillet.

Annonce:

Nymarkskolens forsvar, der indtil denne kamp havde set utrolig stærkt ud, kunne slet ikke få spillet til at fungere. Ingen snakkede sammen, og hjemmeholdet kom nemt igennem gang på gang. Tønder Overbygningsskole havde flere chancer for at komme foran, men målmand August Hoffmand havde flere gode redninger.

Først mod kampens slutning kom Nymarkskolen mere med i spillet. Med kun et minut tilbage af kampen løb Hjalte Gaarde med op i angrebet og scorede kampens afgørende mål til 2-1.

Med få sekunder tilbage af kampen kunne værternes Noah Wendicke dog have gjort det til 2-2. Kun en kæmpe redning af August forhindrede bolden i at ryge ind i målet.

Med sejren er Nymarkskolen dermed klar til semifinalerne, hvor de møder Nibe Skole. Kampen spilles 8. eller 9. april.

Se livedækningen fra kampen her:

KAMPFAKTA:

Resultat:
Tønder Overbygningsskole - Nymarkskolen, 1-2

Målscorere:
0-1: Tobias Lauridsen (11.)
1-1: Noah Wendicke (18.)
1-2: Hjalte Gaarde (59.)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: