Omar satte turboen på

Intens dyst: På fyn løb Tingløkke-drenge med billetten til næste runde

Tingløkkes sejrsklynge. Foto: Carsten Lausten
Tingløkkes sejrsklynge. Foto: Carsten Lausten

Tingløkkeskolen og Rasmus Rask-Skolens drenge er begge hold, der spiller rigtig god bold, og som vil fremad på banen. Det kom klart til udtryk, da de mødte hinanden.

Se kampfakta her

Styrede spillet
Tingløkke tog teten fra starten, men uden at skabe nogle chancer. Rasmus Rask satsede på hurtige opløb og dødbolde. Netop en dødbold skaffede dem føringen efter 18 minutter. Et frispark blev slået ind i feltet, der blev lidt forvirring, og så prikkede Andreas Fuglsig bolden i kassen. Minuttet efter kunne de have sat trumf på, da Jonathan Nissen tog en god solotur, men hans afslutning gik lige forbi.

Vandt håneretten over sin far

Tingløkke virkede rystet, men så tog Mathias Jørgensen en god tur, men afslutningen blev flot reddet af Rasmus Rask-keeper Thomas Jøtrgensen. Returen endte dog hos Andreas Nielsen, som forsøgte. Så endte bolden for fødderne af Omar Slaiman, der sikkert udlignede.

Kom foran
Et par minutter efter var Omar på spil igen. Han hentede bolden foran eget felt og lagde en flot aflevering over halvanden banelængde til Rasmus Bang, der sikkert bragte Tingløkke foran 2-1.

I pausen blev der lagt planer for anden halvleg. Bolden skulle spilles bagud, slås op på Omar, og så skulle returen vindes. Det skete, og Mathias Jørgensen bankede den i kassen til 3-1.

Semifinalister sikkert videre

Derefter blev spillet rodet. Der blev gået til den med nogle rigtige men fair herretaklinger. Tingløkke og Omar var tæt på midt i halvlegen, og derefter overtog Rasmus Rask, der kastede alle mand frem og fik nogle gode chancer, der med lidt skarphed burde have givet mål. Skarp var Omar til gengæld. Med to flotte kasser lukkede og slukkede han en flot kamp.

De glade prisvindere. Foto: Carsten Lausten
De glade prisvindere. Foto: Carsten Lausten

Spiller i OB
Omar fortalte efter kampen:

- Til daglig spiller jeg for OB's U17-ligahold.

Han var meget glad for sejren og spillet og syntes, det var fedt, sådan som mange af de andre på holdet steppede op, da det gjaldt.

- Det gjorde også, at vi bevarede roen og troen på det, selv da vi kom bagud, mente han.

Kæmpede til sidste minut