Op ad bakke for gæsterne

Dominans: Stensikker sejr til hjemmeholdet

Kathrine og Julie, der stod for otte af hjemmeholdets mål. Foto: Lars Pedersen
Kathrine og Julie, der stod for otte af hjemmeholdets mål. Foto: Lars Pedersen

Kirkebakkeskolen lagde bane til et dobbeltarrangement mod naboerne fra Hældagerskolen. Det var pigerne, der lagde først ud med deres kamp, som i øvrigt var en anden runde-kamp, idet begge hold havde været oversiddere i første runde. Se kampfakta her.

Pigerne fra Hældagerskolen havde allerede inden kampen bange anelser for, hvordan dagens kamp skulle udvikle sig på måltavlen, men de stillede alligevel op til kampen fulde af spillelyst og med håb om et godt resultat.

Lynstart
Der skulle dog kun gå et minut, inden Hældagerskolens målmand Lykke Pedersen måtte pille bolden ud af netmaskerne for første gang. Efter lidt tilfældigheder havnede bolden hos Kirkebakkens helt store profil Julie Poulsen, der tæt under mål let kunne sende bolden ind over stregen. 1-0 til Kirkebakken blev efter blot tre minutter ændret til 2-0, da Julie Poulsen efter en flot dribletur kunne servere bolden for fødderne af Ida Lillebæk, der få meter fra mål ikke kunne undgå at score.

Obel kørte cruise control

Fik ikke et ben til jorden
2-0-målet lagde kortvarigt en dæmper på Kirkebakkens spillere, og Hældager fik lov til at spille lidt med på egen banehalvdel, men når bolden nåede midterlinjen, så blev den straks erobret af en spiller fra Kirkebakken.

Efter 14 minutters spil blev det så 3-0 til Kirkebakken ved Bjørk Hørning, der slet og ret løb fra Hældagers midterforsvar, der bestod af Julie Mikkelsen og Angela Clemensen.

I kampens 16. minut var det så Kirkebakkens Kathrine Ankerhus tur til at komme på måltavlen, da hun med et flot langskud sendte bolden forbi Lykke Pedersen. 4-0 og som tilskuer begyndte man at få lidt ondt af pigerne fra Hældager, men trods modgangen var der ingen sure miner.

Efter 20 minutters spil måtte Lykke Pedersen så for femte gang hente bolden ud af målet, og denne gang var skarpretteren atter Julie Poulsen.

Kampens flotteste mål stod Kirkebakkens Anna Nielsen for, da hun lidt uden for straffesparksfeltet kanonerede bolden op i nærmeste målhjørne til stillingen 6-0.

Stensikker sejr trods nervøsitet

Hurtige Husted
Når Hældager forsøgte at spille bolden frem, så skete det ofte via højre kant, hvor Laura Husted viste prøver på sin hurtighed, men alt for ofte nåede holdkammeraterne ikke med frem, så hun var ofte overladt til sig selv, og så løb det helt ud i sandet.

Kirkebakken kunne gå til pause med en komfortabel føring på 7-0 efter yderligere et mål af Julie Poulsen.

I pausen forsøgte Hældager at få lidt mere pondus i angrebet og Lærke Gotfredsen blev sendt frem som angriber, og samtidig blev der plads til Lise Lange på midtbanen i håb om at kunne dæmme bedre op for Kirkebakkens to dygtige midtbanespillere Julie Poulsen og Anna Nielsen.

Kirkebakken viste dog straks fra anden halvlegs start, at de ikke havde tænkt sig at indstille måljagten, for allerede efter to minutters spil øgede Josefine Christensen til 8-0.

Brændt chance fra hjemmeholdet:

TV: Massakre i målfest

Bombardement
Hældager fik deres eneste reelle målchance, da Lærke Gotfredsen blev spillet alene fri med foran Kirkebakkens mål, men Caroline Liltorp kom godt ud og fik lavet en flot fodparade.

Resten af kampen blev et sandt bombardement af Hældagers mål, men holdets bedste i skikkelse af målmand Lykke Pedersen sørgede med flere flotte redninger for, at det samlede nederlag kun blev på 13-0. De sidste målscorere for Kirkebakken var Josefine Christensen, Julie Poulsen og Kathrine Ankerhus sluttede målfesten.