Oppe mod overmagten

Klasse: Udraderede sin modstander

Gæsterne så sig ikke tilbage i opgøret og uddelte en lussing til de rødklædte værter, som var oppe mod overmagten. Foto: OHA
Gæsterne så sig ikke tilbage i opgøret og uddelte en lussing til de rødklædte værter, som var oppe mod overmagten. Foto: OHA

Aarupskolen kom ind til denne kamp i tredje runde med selvtilliden i behold efter en 8–0-sejr i forrige runde. Men de mødte i kampen deres overmænd i Havrehedskolen, som vandt en storsejr på 10-0.

Se kampfakta her.

Lige ved og næsten

Masser af talent
Havrehed-pigerne fra Morud som har stolte traditioner i denne turnering, har i år et pigehold med masser af talent. Femmåls-skytten Frida Lassen bombede, som hun havde lyst, og i den hurtige Ida Marie Jørgensen var der i denne kamp fire mål.

Især en strålede dog ekstra. Asta Laustsen er et meget stort talent på en fodboldbane. Hun kæmper bravt og går forrest i alle nærkampe. Teknikken så vi flere prøvelser på i denne kamp, hvor hun med diverse finter satte en modstander af, som hun havde lyst til.

Aarupskolen gav aldrig op. De kæmpede og kæmpede, og i anden halvleg var deres mål at få scoret et mål, så deres ære blev reddet i kampen. Det lykkedes desværre ikke i kampen. De fik sig en rigtig positiv pausesnak, hvor smilene stadig var intakte.

Havrehedskolen er nu klar til fjerde runde, og gamle minder om at nå langt er nu vagt.