Oppe mod overmagten

Klasse: Udraderede sin modstander

Gæsterne så sig ikke tilbage i opgøret og uddelte en lussing til de rødklædte værter, som var oppe mod overmagten. Foto: OHA
Gæsterne så sig ikke tilbage i opgøret og uddelte en lussing til de rødklædte værter, som var oppe mod overmagten. Foto: OHA

Aarupskolen kom ind til denne kamp i tredje runde med selvtilliden i behold efter en 8–0-sejr i forrige runde. Men de mødte i kampen deres overmænd i Havrehedskolen, som vandt en storsejr på 10-0.

Se kampfakta her.

Se også: Lige ved og næsten

Masser af talent
Havrehed-pigerne fra Morud som har stolte traditioner i denne turnering, har i år et pigehold med masser af talent. Femmåls-skytten Frida Lassen bombede, som hun havde lyst, og i den hurtige Ida Marie Jørgensen var der i denne kamp fire mål.

Især en strålede dog ekstra. Asta Laustsen er et meget stort talent på en fodboldbane. Hun kæmper bravt og går forrest i alle nærkampe. Teknikken så vi flere prøvelser på i denne kamp, hvor hun med diverse finter satte en modstander af, som hun havde lyst til.

Aarupskolen gav aldrig op. De kæmpede og kæmpede, og i anden halvleg var deres mål at få scoret et mål, så deres ære blev reddet i kampen. Det lykkedes desværre ikke i kampen. De fik sig en rigtig positiv pausesnak, hvor smilene stadig var intakte.

Havrehedskolen er nu klar til fjerde runde, og gamle minder om at nå langt er nu vagt.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere