Annonce:
Annonce:

Redningsmanden fra bænken

To minutter på banen: Simon fik sit hold ind i kampen igen

Simon Jørgensen skulle kun bruge to minutter på banen for at score. (Foto: Carsten Lausten)
Simon Jørgensen skulle kun bruge to minutter på banen for at score. (Foto: Carsten Lausten)
Annonce:

Simon Jørgensen var dagens mand på Tåsinge, da han efter at have været på banen i to minutter, udlignede for sin skole Taasingeskolen mod Tingagerskolen.

— Det var squ meget fedt, sagde han efter kampen om målet, der satte hans hold igang.

Han kom ind fordi Emil Olesen fik blodnæse, så det var en heldig og dygtig indskiftning.

Se kampfakta her.

Mønsterangreb
Inden da havde vi set en meget lige kamp, hvor der blev kæmpet hårdt om hver bold på midtbanen, uden det skabte de store chancer.

Indtil det 17. minut, hvor Tingagerskolen lavede et mønsterangreb, som ville have gjort landstræner Morten Olsen misundelig. Oliver Thelin slog en lang, præcis aflevering fra egen forsvarszone til Salai Hing, der overspurtede sin modspiller. Han kom ind i feltet og serverede en præcis aflevering i fødderne på holdets bomber, Van Tung, der sikkert scorede.

Annonce:

Øjeblikket efter var Taasinge på færde. Joachim Olsen driblede rundt, men på stregen fik Tingager clearet, for i det efterfølgende angreb at blive snydt for et straffespark, da Van igen kom igennem i forsvaret og afdriblede målmand Mathias Clausen, der fældede ham. Men dommerens fløjte var tavs.

Mathias Clausen var i det hele taget sit hold en god keeper, for Tingager pressede på. Men han hev nogle super redninger op, når det brændte på.

Kneben sejr

Annulleret scoring
I pausen fokuserede Taasinge på at stå rigtigt defensivt, mens Tingager snakkede om ikke at give noget væk og satse på omstillingerne.

Tingager peptalk og kampråb. (Foto: Carsten Lausten)
Tingager peptalk og kampråb. (Foto: Carsten Lausten)
 

Anden halvleg startede som første. Mere fight end kønt spil. Efter 36 minutter fik Tingager bolden i nettet, men målet blev annulleret for offside.

Ellers var det dødvande chancemæssigt frem til det 50. minut, hvor Simon Jørgensen havde sit store øjeblik. Mathias Steen fik lagt bolden ind over og Tingager fik ikke sparket den væk. Pludselig var den for fødderne af Simon og 1-1. Nu virkede Tingager-drengene pludseligt trætte, mens der var masser af energi hos Taasinge.

TV: Hårdhed og spænding

Annonce:

Tre minutter efter kom kampens afgørende og dramatiske situation. Tingager blev fanget af en lang bold. Joachim Olsen slap fri, men blev stoppet ulovligt af Tingagers forsvarsspiller, Oliver Thelin. Straffe og direkte rødt til Oliver.

Anfører Jonas Nørregaard sparkede. Selvom målmand Mathias Holt Nielsen var på bolden, sneg den sig ind. Tingager forsøgte en slutoffensiv, men kræfterne rakte ikke. I stedet kunne Joachim Olsen slutte en stor kamp af med at cementere sejren til 3-1, da han sparkede en målmandsripost i kassen.

Taasinge-drengene er derfor klar til tredje runde, hvor de skal møde enten Rantzausminde Skole eller Broskolen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: