Sejrede på vikarlandsholdets bane

Stjernernes bane: Fik lov at snuse til drømmen

Hjemmeholdet var det bedste på vikarlandsholdets bane. Foto: Carsten Lausten
Hjemmeholdet var det bedste på vikarlandsholdets bane. Foto: Carsten Lausten

Dagens drengekamp mellem Pårup Skole 2 og Provstegårdsskolen blev spillet på en bane, der har været en del i medierne de seneste dage. Det er nemlig her, at Tarup-Pårups 2. divisionshold træner og er altså træningsbasen for fem af spillerne fra det heroiske vikarlandshold. Regnen piskede ned gennem hele kampen og gjorde forholdene vanskelige.

Se kampfakta her.

Et af de mange angreb på den regnvåde bane. Foto: Erling Christensen Fyn Vandt i voldsomt vejr

Værterne godt fra land
På banen var der helt sikkert mange af drengene, der drømte om en vikartjans i fremtiden. Der blev spillet friskt til fra start, men efterhånden tog hjemmeholdet teten ikke mindst via deres fysiske overtag.

Det var da også helt efter fortjeneste, at Mikkel Feddern efter 15 minutter headede hjemmeholdet i front. Så gik det stærkt, og minuttet efter blev Mikkel Madsen spillet fri i venstre side, og han scorede sikkert med et fladt skud og gjorde det til 2-0.

Første halvlegs store profil i hjemmeholdets angreb var Lukas Nielsen. Efter 23 minutter kom han fri i feltet og blev nedlagt, og det efterfølgende straffespark omsatte han selv på sikker vis.

Der var gang i snakken i pausen. Foto: Carsten Lausten
Der var gang i snakken i pausen. Foto: Carsten Lausten

Alban Sharku med en af sine gode jubelscener efter en scoring. Foto: OHA Fyn TV: Albans vilde jubel

Fortsatte i samme stil
Pausesnakken hos hjemmeholdet gik på at fortsætte det gode spil og ikke slappe af, selvom de var klart foran, mens gæsterne fra Provstegård snakkede organisation.

Anden halvleg startede som første sluttede med hjemmeholdet i kontrol, og efter tre minutter kom Jakob Bendtsen fri af markeringen og scorede sikkert.

Det er ikke unormalt med straffespark i Ekstra Bladet Skolefodbold, men hele tre af slagsen i ordinær spilletid er en sjældenhed, men det så vi i denne kamp, og i anden halvleg omsatte Theis Reinhold alle tre sikkert, mens Mikkel Madsen også kom på tavlen yderligere en gang.

Provstegårdskolen gav dog ikke op og spillede kampen færdigt, selvom de godt vidste, at slaget var tabt.

Pårup Skole 2 er dermed videre til næste runde, og det ser rigtig fornuftigt ud, for de har et hold, der virker stærke på alle pladser.