Annonce:
Annonce:

Sikker sejr

Ikke så meget tvivl: Hurtigt pegede kampen kun den ene vej

Tingløkke-målmand Nicolai Larsen-Ledet snuppede et straffespark. Han bidrog dermed til sejren. (Foto: Preben Nielsen)
Tingløkke-målmand Nicolai Larsen-Ledet snuppede et straffespark. Han bidrog dermed til sejren. (Foto: Preben Nielsen)
Annonce:

Drengene fra Hjallesesskolen tog fredag imod Tingløkkeskolens drenge. Hjalleseskolen er en fodboldskole, og må derfor ikke stille med elever, der går på fodboldlinjen.

Det var da også tydeligt for drengene, at fodbold ikke var deres foretrukne sportsgren.

Se kampfakta her.

Klasse keeper

Lidt før første scoring
Hjallese-drengene gik forholdsvis uimponeret til opgaven, selvom de mødte et på papiret meget stærkt hold fra Tingløkkeskolen. Der gik det meste af ti minutter, før vi fik den første scoring. Det var spilleren med det noget forpligtende fodbold-navn Pauli, nemlig H.C. Pauli, der åbnede for scoringen.

Annonce:

Hurtigt efter blev det 2-0 ved en af banens dominerende spillere Aksel Søndergaard, der fandt vej til netmaskerne. Aksel spiller til dagligt på elitehold i OB. Det gør han sammen med en anden lovende spiller Andreas Stendahl. Flere af de andre fra holdet spiller i den lokale klub Dalum.

Efter scoringen til 2-0 kom Hjallese-drengene mere frem på banen og fik tiltvunget sig et hjørnespark. Det kom godt ind i feltet, hvor en Tingløkke-forsvarer noget klodset gik i ryggen på en modstander. Straffespark blev følgen. Straffesparket blev sparket af en af Hjalleses bedste spillere Marc Hansen, men hans ellers udmærkede spark blev flot pareret af Tingløkkes målmand Nicolai Larsen-Ledet.

Lige ved og næsten

Leddet blev åbnet
Han lukkede altså leddet denne gang, men kort tid efter måtte han dog hente bolden ud af netmaskerne. Det var igen Marc Hansen, der var på færde og fik overlistet Larsen-Ledet.

Inden pausen øgede Omar fra Tingløkkeskolen til føringen 3-1 ved pausen.

 

Annonce:

I anden halvleg blev Tingløkkes overtag endnu større. På et tidspunkt så det nærmest ud som om, at de scorede efter behag og det blev til yderligere fire scoringer til slutresultatet 7-1.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: